2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5393 بازدید | 182 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علی و حلما 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خب آخه جوری گفتی که دختردار قرار نیس بشی که انگار یقین داره هیچکدوم از روش های تعیین جنسیت 100 درصد ...

بابا حالا تو اقدام ک نیسم دقیق گفته باشم  تربیت بچه ی دختر خیلی سخته از عهدش برنمیام دوس ندارم دختر شه واسه همین اسمی ام تا حالا مد نظر نبوده

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

خانوما از کجا بدونم اسمی که انتخاب کردم رو ثبت احوال قبول میکنه یا نه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

اسم دخترم وفا... 3روز دیگه میشه ی ماهش

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
خانوما از کجا بدونم اسمی که انتخاب کردم رو ثبت احوال قبول میکنه یا نه؟

تو گوگل سرچ کن

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..