منکه از چهارماهگی دادم.فقط سعی کن غدای شیرین یا ادویه دار نمک ندی تا یکسالگی بعدا بد غذا میشه
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آرد برنج را بریز توقابلمه،آب بهش اصافه کن و هم بزن که گوله نشه من سه لیوان آب میریزم وزیرشو کم میکنم قشنگ میزارم دوساعت بپزه باشکرمیتونی بهش بدی یابا نبات سفید.من یه کم شیره خرمابهش اضافه میکنم به جا شکریانبات.
تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
ببین عزیزم شیره انگور نوشتن اینجا که صدرصد آثار بدی داره زیر یکسال.اگه وزن گیری نی نیت خوبه۶ ماه تمام فرنی رو شروع کن یعنی آغاز ماه هفتم.اینترنت سرچ کنی طرز تهیه رو زده.بنویس طرز تهیه فرنی برای نوزاد ۶ ماهه میاره.بچه هایی که ریفلاکس دارن غدای کمکی زود شروع میشه
ارد چند قاشق ...کره حتما اضاف کنم؟بچه من شیرخشکی هست
حالا که شیرخشکیه مثل بچه های خودم.
یک قاشق آرد برنج ،نصف لیوان آب ،اینارو بزن بزار بپزه قوام اومد بزار کنار خنک شد یک پیمانه شیرخشک رو بریز توش حل کن.اینترنت سرچ کن قشنگ توضیح داده.من هرچی رو سرچ میکنم