2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول کتاب حیفا 

دوم کتاب نه! 

هردوتاش نویسنده اش محمدرضا حدادپور  جهرمی  هست 

اول بایدحیفاروبخونی دنباله روش نه! .... 

عااااااااااااالی تررررین کتابایی بودن که توعمرم خوندم 

انقدشیرین وجذاب والبته جریان واقعی بوده که 5دیقه هم راضی نمیشی کتابوزمین بذاری دوس داری تاآخرش بخونی وتموم کنی 

واقعاً ارزش وقت گذاشتن داره👌

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
گوژپشت نتردام  کیمیاگر دزیره سینوهه ملت عشق خواجه تاجدار تازه شروع کردم خیلی جذابه  ...

ممنون از بین همه اینا فقط سینوهه رو خوندم، 

موضوع بقیه چیه؟ 

ممنون از بین همه اینا فقط سینوهه رو خوندم،  موضوع بقیه چیه؟

ببخشید سینوهه موضوعش چیه تودانشگاه اسمشوشنیدم 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

زیاد بودن... صدسال تنهایی، کیمیاگر، مکتوب، آناکارنینا، گتسبی بزرگ، چشم هایش، پروفسور، دائی جان ناپلئون، بادبادک باز، ملت عشق، دژکوب،خالکوبی، زیتون، اسطوره، سینوهه، کوری، سال بلوا، باور کنید تا ببینید، داستان های کوتاه آنتوان چخوف، قمارباز،دنیای سوفی، استاد عشق، بیگانه، پر، غرور و تعصب، قلعه حیوانات و...

قراره جنایت و مکافات رو شروع کنم

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
ببخشید سینوهه موضوعش چیه تودانشگاه اسمشوشنیدم 

پزشک فرعون بوده و مغز میشکافته

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

دزیره هم عالیه... بلندی های بادگیر هم بد نبود

من پیش از تو و من بعد از تو هم شنیدم خوبن... اما نخوندم