2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۷۵

مجردی؟؟

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
75 ام فعلا عقدم

خوشبخت باشی عزیزم

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
من 74 یه دختر 4 سالو نیمه و یه توراهی دختر دارم

انشالله بسلامتی گلم

70 ای ام و مجرد😀برنامه خاصی هم ندارم فعلا 

اینا خیلی زود ازدواج کردن سن تو و عشقه   

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
۱۴ سالتون بوده ازدواج کردی؟

۱۶

۷۵ چند سال عقد و نامزدیم طول کشیده الانم یه سال و خورده ای عروسی کردم و منتظر نی نی ام

انشالله بزودی دامنت سبز میشه گلم

اینا خیلی زود ازدواج کردن سن تو و عشقه    

اصلا کرک و پرم ریخت فک کردم ترشیدم😂😂😂😂😘😍

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
اصلا کرک و پرم ریخت فک کردم ترشیدم😂😂😂😂😘😍

نه جانم تا بخای دیپلم بگیری دانشگاه بری چندتا کلاس بری میشی۲۶ عزیزم همسنیم منم عقدم ماهی رو هروقت بگیری از اب تازه است . اوایل ناراحت بودم الان میگم به منتظر شدنش می ارزه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده