2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک مبارکککک

شوهرا خونه بودن همه باردار شدن😁😁😁🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

مبارکه خانم گل ❤🌸🌹

امروز کلی بیبی مثبت دیدم 

حالم عالیه🌸❤🌹

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
مبارک مبارکککک شوهرا خونه بودن همه باردار شدن😁😁😁🤣

دقیقا بخاطر گرمیجات زیادی بود که بخاطر کرونا خوردن

والا روزی بیست تا بی بی مثبت میبینم😂😂😂

استارتر مبارکه مال منم تازه مثبت شده

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
به به مبارکه عزیزم.بعد از چند روز زدین؟؟؟علایم خاصیم داشتین تا قبل تاخیرتون

مممنون گلم،27 بهمن،البته چون ال دی خورده بودم از 27 افتادم رو لکه بینی،علائمم با دو سری قبل فرق داره زیر دلم تیر میکشه درد میرزی تو ران راستم