2777
2789
عنوان

اسم دو قلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 35 پست
انشاله صحیح و سالم باشن اصلا جنسیت فرق نداره اتفاقا دو تا دختر خیلی بامزه ان کلا دوقلوهای هم جنس با ...

مرسییییی عزیززززم   درست میگن  سالم باشن مهمه  ولی خب دلم اونجوری میخواست  خطا هم نداشته باشه روی چشام جاشونه  از دوست داشتن  دلم گفتم فقط🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز هامین که قشنگه و اصالت داره بقیه اسامی تو سلیقه من نیستن ولی بین گزینه هات هانا و هامین قشنگترن❤️ ...

ممنون منم هامین خیلی خوشم اومد بین هامین و ایهان اما دوستان گفتن هامین خوب نیست😔😔😔

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون 
ممنون منم هامین خیلی خوشم اومد بین هامین و ایهان اما دوستان گفتن هامین خوب نیست😔😔😔

چرا اتفاقا خیلی قشنگه خیلی در بند نظر بقیه نباش تو و پدزش باید اسمشو صدا کنین و حظشو ببرین پس به دلت نگاه کن😘😘

چرا اتفاقا خیلی قشنگه خیلی در بند نظر بقیه نباش تو و پدزش باید اسمشو صدا کنین و حظشو ببرین پس به دلت ...

باشه ممنونم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولدوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😍😍😍تو دلی های مامان عاشقتونم وخداروشکر بابت داشتنتون و روز شماری میکنم برا دیدن روی ماهتون