2777
2789

سلام بهمن۲۵ساله شدم و ی پسر دارم ک۱۱ماهشه دیپلم دارم و ی مدرک مربی پیش ک ی سالم رفتم سرکار علاقه ی زیادی ب ادامه تحصیل و کارکردن دارم خیلی دوست دارم علوم تربیتی بخونم ازمون استخدامی بدم خیلی دلم میخواد ی جابرم سرکار وضع مالیمون خوبها ولی من دوست دارم لیسانس بگیرم کارکنم رشتم انسانی بچهاچیکارکنم بنظرتون گیجم

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار نیست بیخیال اگه پارتی داری بخون اگه نه عمرا جایی استخدام باشه 

ازمون استخدامی اگ قبول بشم شاید شرایط باشه

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
بگو چی میخوای من بگم

بنطرت چیکار کنم 

کنکور شرکت کن و دانشگاه برو و هدفت و دنبال کن

کنکور سخته واسم با بچه گفتم پیام نور علوم تربیتی

من علوم تربیتی خوندم اولا ک فقط اموزش پرورش بدرذ میخوره ک اونم استخدام نداره دوما مجوز مهد کودک ک او ...

خب استخدامی شرکت نکردی امتحان بدی؟

حتما دنبال علایقت برو.... در غیر اینصورت سالها بعد پشیمون میشی و ای کاش میگی.. 

الانم دارم میگم همیشه

خب پیام نور هم کنکور داره،مگه نداره؟

ن بعضی رشتها هم داره هم نداره

شما بهترین کار اینه اون کاری ک رفتین ادامه بدید چون تو سه سال آینده نیازشدید ب نیروی انسانی در آموزش و پرورش هست اون موقع الویت جذب باشما خواهد بود ودرحین کارمیتونید ادامه  بدیدولیسانس بگیرید ک بعدش رستتون هم عوض میشه