2777
2789
عنوان

تفاوت بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
اینکه باعث خراب شدن روحیه دختر گلت میشن خیلی بده و کمتر برو اونجا  اما نمیشه بقیه رو مجبور کرد ...

امشب ب شوهرم گفتم کمتر میام چون اعصابم نمی‌کشه

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبر بچه رو  یعنی چی می برم جلوشون می خندونمش  از الان بچه رو توجه طلب و مهر طلب بار نیار ...

چی بگم والا میگم شاید ببین شیرین کاریاشو یکم توجه کنن فردا پس فردا ک بزرگ شد باهاشون سرد نشه

به دحتر پسری نیست . متاسفانه خیلی از خانواده ها میگن اون بچه عروس هست این بچه دخترمون واسه اون فرق میزارن 

تو خانواده شوهر من هم هست من و خواهر شوهرم هردو دختر داریم اون یک سال بزرگتر هست دخترش  این قدر فرق میزارن که نگو هی از اون تعریف و دختر من رو نادیده میگیرن در صورتی که دخترم یه دختر باهوش و زیبا است تو استان تو خانه ریاضی اول شده نقاشیش تو اداره اول شده 

اصلا محل نده به درک فقط متاسفانه بعدها بچه ات هیدلیل این رفتاررو خواهد پرسید

درسته اما اونا بچه هاشون همه بزرگن الان دختر من کوچیکه باید بیشتر مورد توجه باشه اما دریغ از ذره ایی ...

عزیزم بچه خیلی کوچیک رو زیاد بهش توجه نمیکنن صبر کن بزرگتر بشه کارای جدید یاد بگیره وقتی خندید و بازی یاد گرفت اگه همچنان بی توجهی کردن اونوقت حق داری.الان پسر خواهر شوهرت براشون شیرینکاری میکنه خوششون میاد بعدها انشالا فرق نمیزارن بینشون

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
اکثرا  نوه ی دختری معمولا عزیزتر تو خانواده ها  حساس نشو مهم تو و باباشی که بهش ...

مال ما سمت شوهرم نوه دختری رو بیشتر دوس دارن .سمت خودم‌نوه پسری رو 

اینه که بچه هام شانس ندارن طفلیا😆

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
درسته اما اونا بچه هاشون همه بزرگن الان دختر من کوچیکه باید بیشتر مورد توجه باشه اما دریغ از ذره ایی ...

از بابابزرگه متحجره زمان قدیم چه انتظاریه اخه ولش منتظر بیمهری های بیشتر باش اذیت نشی 

عزیزم بچه خیلی کوچیک رو زیاد بهش توجه نمیکنن صبر کن بزرگتر بشه کارای جدید یاد بگیره وقتی خندید و باز ...

امیدوارم وگرنه بعد ها همین دخترم باهاشون سرد میشه 

مال ما سمت شوهرم نوه دختری رو بیشتر دوس دارن .سمت خودم‌نوه پسری رو  اینه که بچه هام شانس ندارن ...

من این گمبود رو باباومامنم پر میکردن واسه بچهام ولی دو سال پیش مامان و بابام از دنیا رفتند و الان دخترم نیاز به مادر بزرگش دارهو خیلی بابت رفتار مادر بزرگ پدریش ناراحت میشه 

من این گمبود رو باباومامنم پر میکردن واسه بچهام ولی دو سال پیش مامان و بابام از دنیا رفتن 

خدا بیامرزدشون عزیزم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
از بابابزرگه متحجره زمان قدیم چه انتظاریه اخه ولش منتظر بیمهری های بیشتر باش اذیت نشی 

دقیقا شوهرم میگه زمانی ک پرسید جنیستش چیه گفته دختره یه داییم تو خودش رفته بعدم با یه لحنی انگار خوشحال نشده گفته واقعا دختره !!!خدا حفظش کنه اون موقع ب شوهرم گفتم اصلا هم باور نمیکنم بابات اینجوری بگه اما الان با چشمای خودم دارم میبینم تفاوت 

من این گمبود رو باباومامنم پر میکردن واسه بچهام ولی دو سال پیش مامان و بابام از دنیا رفتند و الان دخ ...

خدا بیامرزدشون انشالله سایه خودتون رو سرش باشه چ میشه کرد بالاخره باید کنار بیایم هر چقدر ک سخت باشه

چی بگم والا میگم شاید ببین شیرین کاریاشو یکم توجه کنن فردا پس فردا ک بزرگ شد باهاشون سرد نشه

سرد بشه. هیچ اهمیتی نداره. شما این قدر عشق بهش بده که نیازی به دیگران نباشه

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
امیدوارم وگرنه بعد ها همین دخترم باهاشون سرد میشه 

سرد بشه بهتر بزودی میفهمی باید کمی از فامیل شوهر دور بود اونم همچین کسایی .مطمئن باش احساس تورو میتونن حدس بزنن وگرنه لاقل برای دلخوشیتم که شده بچتو نادیده نمیگرفتن. اگه جای تو بودم به دخترم افتخار میکردم و همیشه بقیه رو متعجب میکردم. بنظر من دخترتو خیلی بهش برس از سن کم کلاس ورزش و رقص ببر ست مادرو دختری بپوشین کلا کارای مادرو دختری😍😍😍

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
سرد بشه بهتر بزودی میفهمی باید کمی از فامیل شوهر دور بود اونم همچین کسایی .مطمئن باش احساس تورو میتو ...

من ک همه هستیم دختره اما یه ذره بی توجهی اونا اذییتم می‌کنه