2777
2789
عنوان

تفاوت بین نوه ها

214 بازدید | 30 پست

سلام دلم خیلی گرفته اومدم یکم آرومم کنید شاید من دارم اشتباه میکنم

عروس خانواده داییم شدم همشون دخترا زا منم ب لطف و مرحمت خدا دختر دارشدم ک روزی هزار بار شکر میکنم 

دخترم سه ماهشه پسر خواهر شوهرم ۶ماهس اما تمام توجهات ب سمت اونه خسته شدم از این همه تفاوت اصلا دختر منو نمیبینن اگه قشنگترین لباسارم بپوشه هیچ توجهی نمیکنن پدر شوهرم ک حتی نگاشم نمیکنه میبرمش جلوش میخندونمش اما دریغ از یه نگاه واقعا درک نمیکنم چرا باید این کارا رو کنن وقتی پسر خواهر شوهرم میاد میزارنش رو سرشون وقتی هم ک نیس با عکسا و فیلماش حال میکنن جوری شده ک دخترمم حس می‌کنه دوسش ندارن همین ک میایم خونه پدر شوهرم بی تابی می‌کنه ولی خونه خودمون آرومه 

ببخشید طولانی شد ولی باید خودمو خالی میکردم

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

چه اهمیتی داره مهم خودتونین بااینچیزا خودتو اذیت نکن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پسردوستن دیگه پسرکم دارن توو خانواده طبیعیه مهم نیس من دیدم پدربزرگ به نوه پسر عیدی داده به دختربچهها که زل زل نگاه میکردنش نداده بیخیال جوری رفتار کن انگار اصلا برات مهم نیس بسوزونشون

خانواده شوهرمنم همینن فک کن نوه دختریش باپسر من دقیقا دوماه فاصله دارن من عکس تولد پسرم رومیزارم تبریک نمیگن ولی برانوه های دختریش هرسال کیک وکادو میخرن ومیبرن_من قانون زندگیم اینه خدا آدمو بخواد بنده خدا ارزشی نداره خواستنش

امشب هم شوهرم شیفته مجبور شدم برا اینکه از تنهایی میترسم بیام اینجا الآنم تو اتاق تنهام حتی اگه یه ماه هم نیام نمیگن چرا نمیاید دلمون برا دخترتون تنگ شده 

ینی تا این حد پسر دوست 😔

چی بگم والا ولی خیلی اذییت میشم شوهرمو همینطور ولی دیگه کمتر میام هروقت ک میام میرم تا چند روز ذهنم آشفته اس

نبر بچه رو 

یعنی چی می برم جلوشون می خندونمش 

از الان بچه رو توجه طلب و مهر طلب بار نیار 

اونو نمی خوان بچه رو شما دیگه خراب ترش نکن 

اهمیت نده و بچه رو مجبور به این که دوست داشتنی باشه نکن 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اما بنظر من بچه سه ماهه نمیتونه بفهمه دوسش دارن یا نه🤔

بخدا می‌فهمه چون تا میایم اینجا شروع می‌کنه ب بی تابی درصورتی ک جاهای دیگه خیلی ارومه

خانواده شوهرمنم همینن فک کن نوه دختریش باپسر من دقیقا دوماه فاصله دارن من عکس تولد پسرم رومیزارم تبر ...

خیلی سخته واقعا خوب نیس تفاوت گذاشتن بخدا بااینکه ب پسر خواهر شوهرم خیلی توجه میکنن منم خیلی دوسش دارم بخدا بچه کلا شیرینه من که نمیفهممشون

خب پسردوستن دیگه پسرکم دارن توو خانواده طبیعیه مهم نیس من دیدم پدربزرگ به نوه پسر عیدی داده به ...

درسته اما اونا بچه هاشون همه بزرگن الان دختر من کوچیکه باید بیشتر مورد توجه باشه اما دریغ از ذره ایی توجه از بابابزرگش