2777
2789

سلام بچه هاخوبید

ببخشیدهرکی میدونه کمکم کنه 

من قبلا پرولاکتین بالاداشتم ک قرص خوردم امد پایین بعد دکتر دیگه ای قطعش کرد

۱کیست هم داشتم ک ۱ماه اچ دی خوردم رفع شد 

اما حالا مشکل ریزش موهام برگشته و موهای زاید دراوردم 

موهای کرکی امابرای منی ک کم مو بودم الان فاجعه است 

و پریودهای نامنظم 

نمیدونم مشکلم چیه چند روز دیگه ازمایش میدم می خواهم بدونم کسی اینجوربوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی بیشترازهرغذایی 

خب مرغ هورمون مردونه داره خانومی  هم هورمون هارو  بهم میزنه هم موهای زائد خیلی بیشتر میشه من خودم مصرف مرغم بالاشد منی ک بورو کم مو هستم زیر چونم مو دراومده  الان تصمیم گرفتم کامل بزارمش کنار چون پریودمم خیلی عقب میفته

خب مرغ هورمون مردونه داره خانومی  هم هورمون هارو  بهم میزنه هم موهای زائد خیلی بیشتر میشه ...

ربط داره؟خیلی شرمنده ب ا س ن پرشده مو 

گردنم چند مو دراورده اون سمت دستم ک بی موبوده مو دراورده

میگم نکنه تنبلی تخمدان باشه😔تازه عروسم نگرانم

ربط داره؟خیلی شرمنده ب ا س ن پرشده مو  گردنم چند مو دراورده اون سمت دستم ک بی موبوده مو دراورد ...

ن عزیزم نگرانی نداره  بله  ربط مستقیم داره  مرغ ب شدت واسه خانوما مضره از کی پریودت بهم ریخته؟ 

ن عزیزم نگرانی نداره  بله  ربط مستقیم داره  مرغ ب شدت واسه خانوما مضره از کی پریودت ب ...

انقدر گریه می کنم وحشت کردم منتظرم پریودشم برم ازمایش بدم توی این کرونا 

خب متاسفانه دکترا بدتر میکنن با این قرصها

قبلش خیلی منطم بودم حتی جلومی افتادم ریزش موداشتم رفتم دکتر الان چندتامشکل دیگه ام اضافه شده اعتمادبنفسم صفر😔افسرده شدم