2777
2789
عنوان

دوستان

229 بازدید | 61 پست

میدونم تاپیک و بحث  تکراری هست ولی واسم عجیبه چطور  یه دختر 15-16ساله  که باید فکرش درس باشه لاک باشه مدل مو ی  جدیدش باشه  به فکر سریال مورد علاقش باشه رو  شوهرش میدن همه شون هم ادعای عاقلی دارن که اره ما قد زن سی ساله میفهمیم مگه میشه؟؟؟  من خودم 24سالم  دنیابی که تو 18سالگی داشتم زمین تا  اسمون با الانم فرق داره مگه میشه بیشتر فهمید؟ به خدا اینطوری نیست همشون مجبورن بزرگ.تر از سنشون رفتار کنن چرا چون بهش میگن تو بچه نیستی که  بهانشون هم اینه سن  عقلی از سن شناسنامه ای بیشتره بله بیشتره  ولی اندازه تقریبا دوبرابر سن خودش 😐

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم

این کلید کردن رو بزرگ تر بودن  ینی عین بچگی😐  بعد جالبه یکشون داشت توی تاپیک مشاورع میداد که اره هر رفتاری همسرت با خانوادت داشت تو  بیشترش رو داشته باش بی محلی کن این نشونه عاقلیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی درگیر میشم 

هیچوقت حاضر نبودم تن ب ازدواج بدم و برعکس خونوادمم مخالف بودن بعضی خونوادع ها کلا انگار بی اختیار ب چع اوردن و خستع شدن و میخوان با شوهر دادن از سرشون رفع کنن

ایندع چند نفرم اون وسط تباع میش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من از ۲۲ سالگی ب بعد تقریبا طرز تفکرم و خواسته هام به یک ثباتی رسید.نمیدونم واقعا چرا امقد طرز فکر خانواده ها متفاوته؟!

من برای خودم ۲۷ سالگی رو مناسب میدونم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
ای بابا  حوصله داریا

اخه از این تاپیکا زیاده همشون میگن ما بیشتر میفهمیم ایا زمانی که سی سالگی رو تجربه نکردی میتونی اندازه سی ساله ها بفهمی؟

چون هرکس هرزمان دلش خواست میتونه ازدواج کنه

ازدواج؟  کاری ندارم به ازدواج اینکه میگن اندازه زن 40ساله میفهمیم عذابه

من از ۲۲ سالگی ب بعد تقریبا طرز تفکرم و خواسته هام به یک ثباتی رسید.نمیدونم واقعا چرا امقد طرز فکر خ ...

نمیدونم واقعا

اخه از این تاپیکا زیاده همشون میگن ما بیشتر میفهمیم ایا زمانی که سی سالگی رو تجربه نکردی میتو ...

ولشون کن 

منم دیدم ولی عزیزم هر کی طرز فکرش با اون یکی فرق داره. خانواده هاشون فرق دارن. و شرایطشونم 

بیخیال گلم اعصابتو الکی خورد کردی 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
ازدواج؟  کاری ندارم به ازدواج اینکه میگن اندازه زن 40ساله میفهمیم عذابه

اونو که به پاشنه ی کفشت بگیر . عمرا یه نوجوان اندازه یه ۳۰ساله بفهمه . ولی منظوراینه که من به هرکسی درهرسنی ازدواج کنه احترام میزارم نه کار خلاف قانونه نه شرعه . فضولیشم به من نیومده

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
منم خیلی درگیر میشم  هیچوقت حاضر نبودم تن ب ازدواج بدم و برعکس خونوادمم مخالف بودن بعضی خونواد ...

واقعا والا نمیدونم زمان تو نی نی سایت چطور میگزره اول مدرسه اس  بعدش تو  موارد خاص نامزده   دانشگاه ازدواج شاغل شدن ویا خانه داری  بعدم اینجا  پسرا از 18سالگی همچی دارن دور بر من18ساله ها یا دارن درس میخونن یا تازه دارن میرن سربازی تو نی نیسایت دوره زندگی اینطوریه

نوزادی  کودکی  اوایل  نوجوانی  شوهر بچه  اوایل جوانی طلاق ازدواج بعدی

اونو که به پاشنه ی کفشت بگیر . عمرا یه نوجوان اندازه یه ۳۰ساله بفهمه . ولی منظوراینه که من به هرکسی ...

اونکه اره😂😂 به خدا وقتی میگم بچه این قورتت میدن😂😂 اره واقعا باید  انتقالش بدن به کلیه راست

واقعا والا نمیدونم زمان تو نی نی سایت چطور میگزره اول مدرسه اس  بعدش تو  موارد خاص ن ...

کلا اینجا ادمای متفاوت زیاد میبینی

البتع من دخترای کم سن میدیدم ک ازدواج میکردن 

انگار جدیدا جا افتادع بین ادما

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ولشون کن  منم دیدم ولی عزیزم هر کی طرز فکرش با اون یکی فرق داره. خانواده هاشون فرق دارن. و شرا ...

اره خوب واقعا درسته  مرسی که به حرفام گوش دادی😘😘