2777
2789
عنوان

بارداری با طب سنتی

158 بازدید | 19 پست

سلام 

کسی بوده که با داروهای طب سنتی باردار شده باشه؟

من و همسرم مشکل باروری نداریم،شش ماه , پیشه دکتر زنان میرفتم و داروهای رایج مثل لتروزول و مولتی ویتامین و... داد.میخوردیم اما باردار نشدم

الان دو ماه هست که زیر نظر دکتر سنتی هستم

میخواستم بدونم کسی بوده با داروهای دکتر سنتی باردار شده باشه؟

ممنون میشم بیایین تبادل نظر🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوستم همین چند روز پیش تستش مثبت شد از پاییز تحت نظر طب سنتی بود دکتر گفته بود تا فروردین تستت مثبت میشه

حتی تجربه دوبار آی وی اف ناموفق هم داشته

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

تو شهرمون یه دکتر طب سنتی هستش که مطبش، پر از عکسهای بچه هاییه که با کمک همین دکتر،بعد سالها انتظار، بدنیا اومدن.

من عکس این بچه هارو، که خونوادشون آوردن،و اونجا چسبونده شده ،دیدم خودم

طب سنتی کجا می رفت

لاهیجان

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
آره دوستم همین چند روز پیش تستش مثبت شد از پاییز تحت نظر طب سنتی بود دکتر گفته بود تا فروردین تستت م ...

دکتر به منم گفت حداکثر شش ماه دیگه باردار میشی،إن شاءالله بشه

امیدوارم کردی😘

دکتر به منم گفت حداکثر شش ماه دیگه باردار میشی،إن شاءالله بشه امیدوارم کردی😘

دل قوی دار💪👍

اره طولانی تره..ب۶ نظرمن شخصاداروهای شیمیایی زودترجواب میگیری ولی سنتی بتونی باردارشی خوب داروی گیاه ...

آخه هرچی دارو داد دکتر اکثرا مولتی ویتامین بودن،و واقعا خسته کننده ان هی باید هرجا میری با خودت ببری،کافیه یه نفرم ببینه....