2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه كارت اداريه كه احتمالا ادارات تعطيل ميكنن 

اگه كسيو داري كه تو اين مدت جايي نرفته و در واقع مطمئني اَز سالم بودنش بگو بياد پيش بچه ها يا اونارو ببر 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

دختر خاله ی شوهرم میبره پیش مامانش چی کار میتونه بکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
قبلا اگه تعطیلی بود به خاطر برف یا الودگی هوا خوب میشد بزاری پیش مادر یا مادر شوهر اما الان بردن بچه ...

با دستكش و ماسك و ماشين شخصي ببري اونجا ام بره تو خونه مشكلي نيس 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
اگه كارت اداريه كه احتمالا ادارات تعطيل ميكنن  اگه كسيو داري كه تو اين مدت جايي نرفته و در واق ...

اره اداری هستم ولی میگن بعد عید تو تهران دوباره پیک بیماری شروع میشه.خیلیا که رفتن مسافرت برمیگردن

مادر من مشکل قلبی داره نگرانم اگه خودمون بریم سرکار و یه وقت ناقل باشیم چی میشه.منم تهرانم که این هم ...

چاره ندارم ...من شوهرم ایران نیست و اونور مونده ..خدا میدونه تا کی طول میکشه 😢😢😢دیگه جز مامانا کاری نمیتونم کنم ...تازه جاریم بنده خدا هفته پیش نگهش داشته ...هیچ کس اندازه من الان تو فشار نیست واقعا 

خواهر يا خواهر شوهر نداري كه بتونه 

نميتونن تنها بمونن 

من ٦ سالم بود تنها ميموندم 

خیلی استرس دارم خودم تو اسفند و عید هر موقع که رفتم سرکار با ماسک و دستکش بوده و خیلی رعایت کردم.البته اسفند رو چند روزش رو نرفتم ولی بعد عید دیگه نمیشه.شوهرم باید بره سرکار دیگه مرخصی نمیتونه بگیره بچه رو گاهی نگه داره