2777
2789

پیرو اون تاپیک 

سلام دوستان من دیروز از طریق تبلیغ با یه سایتی اشناشدم که این سایت روسی هستش که توش میتونین بازی کنید و روبل بگیرید

وقتی ثبت نام کردید 

بهتون ۱۰ هزار چک میده که خرید کنید بعداز خرید حیوانات براتون هرساعت چک جمع کنن 

حالاچک چه بدرد میخوره

۱۰۰ چک که جمع کنید بهتون نقره میده 

هر ۱۰۰ نقره یه روبل میده 

که میریزید به حساب الکترونیکتون

واز حساب الکترونیکتون به صرافی های انلاین میفروشید

قیمت روبل حدودا۲۰۰ تک تومان است 

.شماباید اول از طریق ایمیلتون یه حساب الکترونیک (پییر) باز کنید 

بعد بریم تو بازی ثبت نام کنید 

هرکسی هم دعوت کنید ۲۰۰ نقره میده 

من خودم ازدیشب تا حالا یک روبل گرفتم 

دوستان اطلاعات و تجربیات من درهمین حد بود 

لینک دعوت منم هم پست بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی به سازنده بازی میمونه این وسط

ببین خیلی ها میرن حیوانات بیشتری میخرن که روبل بیشتری جمع کنن 

که من نخریدم توصیه هم میکنم نخرید

دوما این سایت روسی هستش ویه روبل درحد یه ریال تو کشوراونا ارزش داره 

مسئله بعدی اینه که با وجود ۳۶۰۰۰ هزار نفر تبلئع میکنه

تحلیل و مقایسه زد پارک

سایت زدپارک یه سایت تازه تاسیس هستش که 6روزه کارشو شروع کرده و خوشبختانه ما تونستیم روز اول این سایتو معرفی کنیم.

یه تحلیل و مقایسه انجام میدیم که بهتر بتونید تصمیم گیری کنید.

این سایت در 6 روز مدت تاسیس حمایت و سرمایه گذار خوبی رو جذب کرده.

به طوری که در مدت زمان 6 روز 17 هزار کاربر جذب کرد در حالی که سایپر دراکون 20 روزه به این مقدار کاربر رسید !!

شرایط درآمدی سایت در وضعیت عالی هستش به طوری که به طور میانگین روزانه 110 هزا روبل سود دهی داره سایت.

پس طبیعتا با این درآمد عالی فعلا قصد اسکم شدن نداره.

میزان سود دهی و بونوس سایت هم در وضعیت خیلی خوبی قرار داره.

اگه بخوایم یه نتیجه گیری انجام بدیم :

زد پارک با درآمد ،حمایت ، سرمایه گذاری بیشتری نسبت و سایپر دراکون شروع به کار کرده و وضعیت ایده آلی داره واسه سرمایه گذاری داره.

چرا زبانش فارسیه؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

شماهنوز کارمیکنیداینجا؟؟؟

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم