نصب کردین؟ یه vp.n هم دانلود کنین بعدش میتونید با وارد کردن شماره استفاده کنین، vp.n هم GreenNet خوبه از گوگل پلی دانلود کنید اگه اندرویده گوشیتون
"مرد هستم" چرا همه رفته بودناشونو میذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمیمونه؟ هیچوقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان میخواهد همه قطع دسترسی شوند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون بله نصب کردم وی پی. ان هم نصب کردم شماره رو وارد کردم ولی کانکت نمیشه نمیدونم مشکل ضعیفی نت هس ...
براتون کد تایید نیومد؟ احتمالا مشکل از vp.nعه با یه vp.n دیگه امتحان کنید.
"مرد هستم" چرا همه رفته بودناشونو میذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمیمونه؟ هیچوقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان میخواهد همه قطع دسترسی شوند.
نصب کنید کانکت بشید شمارهتونو وارد کنید کد تایید براتون اسمس میشه اونم وارد کند آخرم نام کاربری و انتخاب عکس و ایناست.
البته با بازار این پیغام اومد با گوگل وارد میشم مینویسه ورود به سیستم گوگل پلی ینی برای دانلودش حتما ...
بله این لینک گوگل پلیه نه بازار چون بازار vp.n نداره گوشی شما وقتی اندورید باشه حتما گوگل پلی داره از اونجا دانلود کنید نصب کنید، کانکت بشید شماره رو وارد می کنید یه کد براتون اسمس میشه اون کدم وارد می کنید و تمومه دیگه.