2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا تخم مرغ نمیزنم. سرخش میکنم. پیاز هم جدا تفت میدم ادویه رب هم میزنم اب میریزم روش جوش ک اومد کوفته رو میندازم داخلش بیس دقیقه هم سرشو باز میزارم بعد سرشو میذارم وا نمیره اصلا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ارد نخودچی بریز. تخم مرغ. خوب هم ورز بده. بزرگ هم درست کنی وانمیره

عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنین برا گاناش و خامه کشی کیک چکار کنم توی خونه وسیله خاصی هم ندارم با حداقل امکانات

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنین برا گاناش و خامه کشی کیک چکار کنم توی خونه وسیله خاصی هم ندارم با حداق ...

خب حتما باید صفحه گردون و پالت باشه وگرنه کج و کوله میشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من اینطوری درست میکنم خیلی هم خوب میشه اصلا بازنمیشه کوفته تبریزی خودم پز
گوشت چرخ کرده ۳۰۰یا ۴۰۰گرم .
سینه مرغ تقریبا یک چهارم سینه مرغ بزرگ .
لپه چهار مشت پر دستم
برنج نصف لیوان پلویی
سبزی شامل تره وکمی ترخون ویکم شوید تقریبا ۱۰۰گرم ومرزه خشک یک قاشق پر
پودر گل محمدی کمی زیره دوپنس نمک و زردچوبه دوقاشق کوچک .تخم مرغ یک عدد .پیاز بزرگ رنده شده وآبش کامل گرفته شده یدونه ولی نهایت عشق به امام رضا.که تقریبا ۱۰تا کوفته متوسط داد خیلی خوشمزه بود 😋😋

ببخشید چی رو سرخ میکنید؟

کوفته ها. منتها کوفته تبریزی نیستا. کوفته معمولی وقتی ی کوچولو سرخ میکنی سفت میشه وازهم جدا نمیشه