2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم چیکار کنم

326 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من قبلا نی نی سایتی بودم .23 سالمه دو سال پیش یکی از هم دانشگاهیام ازم خواستگاری کرد اونموقع شرایطش اصلا خوب نبود صبر کردم که اوضاع بهتر شه ولی خیلی خیلی دوسش داشتم و دارم.تا اینکه یهو اوضاعش ازین رو به اون رو شد بعد اومدن خواستگاری..مامانش اینا منو هم از قبل ندیده بودن.خانواده هامون تقریبا هم سطحن از نظر سطح اجتماعی .ولی ما وضع مالیمون خیلی بهتره و مامانم هم  یه شغل دولتی داره و مسئول یه جایی هست که همه تو شهرستانمون میشناسنش تقریبا.خلاصه بعد از کلی خواستگار خوب من ایشونو قبولش کردم چون واقعا اگه بگم میمرم براش بیراه نگفتم.مامانش خیلی به من حسادت میکنه واقعا فکر میکنه من انگار رقیب عشقیش هستم همیشه احترامشو حفظ کردم ولی این خانوم اصلا محل نمیذاره بهم دوبار زنگ زده احوالمو بپرسه اون هم بعدا فهمیدم با خواهش و التماس پسرشون بوده و هر دوبار با اکراه با من صحبت میکرد و سر دو دقیقه هم میگفت خداحافظ و قطع میکرد.یه بار هم گوشی نامزدم دستم بود دیدم کلیییییییییییییی براش نوشته که این دختره اگه میخوادت بخاطر موقعیتته .دختره پولکیه در صورتی که والا بخدا من تاحالا هیچی نخواستم برام خرج کنن.توی پیاما نوشته بود که چرا دختره فلان حرف رو میزنه جوابشو نمیدی لوسش میکنی.من شانس ندارم اینم پسر بزرگ کردنم خداکنه اون بهناز جونت برات بمونه!!!!!!

قبل کرونا هم بابام جراحی کرده بود نیومدن عیادت حتی زنگ هم نزدن.فقط نامزدم خودش تنهایی اومد بیچاره از خجالت نمیدونست چیکار کنه الکی گفت بابام آنفولانزا داره نتونستن بیان.

باباش هم یه ادم منفعله که اختیار کل زندگی به دست این خانومه.من چیکار کنم؟رفتاراش طبیعیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشون اینجورین محلشون نده زندگی خودتو داشته باش

ای مادرشوهرا اگه سیندرلا بگیرن برا پسرشون بازم معتقدن پسرشون حیف شدههه

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋

ببین شاید الان بگی من 7ودشو دوست دارم با مادرش که قرار نیس زندگی کنم ولی میخوام بگم بعد ازدواج هشتاد درصد مشتکلات بخاطر خانوادست 

اگر میخوای خوشبخت زندگی کنی با یکی ازدواج کن که مادرش کمالات داشته باشه و انقدر سطحی نباشه

عزیزم کاری نمیتونی بکنی جز این که بسوزی و بسازی .مث من یه شوهر فوق العاده خوب دارم که یه خانواده فوق العاده بد و اویزون داره ۹۹درصد اخلافات و دعواهای منو شوهرم سر مادرش و خواهراش هست وگرنه هیچ مشکلی باهمنداریم.فقط نگذار سوارت بشن 

به نظر من همینکه شوهرت رابطش باهات خوبه و همدیگرو دوست دارید و باهم تفاهم دارید کافیه بقیه مهم نیستن شما سعی کن فقط رابطه ی خوبتو با شوهرت حفظ کنی چون فردا پس فردا با ایشون میخوای بری زیر یه سقف زندگی کنی بنابراین بقیه چه از شما خوششون بیاد چه بدشون بیاد ابدا ذره ای تو زندگی شما تاثیری نداره البته به شرط اینکه شوهرت دهن بین نباشه.  اگر میبینی شوهرت هم دهن بین هستش و با حرف بقیه رفتارش با شما عوض میشه و تاثیر میپذیره اونوقت سعی کن مشکلو اساسی از همین الان حل کنی. 

عزیزم اگه واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی کوچکترین گلایه ای از پدر و مادرش بهش نکن چون اونا از تو ابدیده ترن خیلی راحت میتونن منصرفش کنن.بنظرم خودتو بزن به اون راه بزار خرت از پل رد بشه بعد به موقعش حالشو بگیر.اگه الان گلایه ای بکنی صددرصد پسرشونو متقاعد میکنن که دیگه با تو ازدواج نکنه

ضمنا اینم بدون همه مادرشوهرا همینن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

عزیزم تو نه اولین دختری هست که همچین مشکلی داری نه اخرین هستی، از این موردها زیاد بوده و هست، بفکر این باش، عروسی که کردی، فلنگو ببندی و بچسپی به شوهر و زندگی مشترکت، کاری به کاری پدر شوهر و مادر شوهرو خواهرشوهر و برادر شوهرو اقوامش نداشته باش، تو با یک نفرشون ازدواج کردی، دستت گذاشتی تو دستش رفتی زیر یه سقف، اگه بانوی سیاست مداری باشی، برگه زرین برنده رو بردی، چکار بقیه داری، بزار هر چی میگن بگن، فقط تا قبل عروسی، نامزدتو بکش طرف خودتت، دعوتش کن با همکاری مامانت اینا.