2777
2789
عنوان

خواب دیدم یکی گفت اسم نی نی هاتو اونی که من میگم بزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 83 پست
والا مال منو نزاشتن مردم و زنده شدم.اسمو گفته بود یه خانومی بزارن زینب گذاشته بودن هانیع. از ماشین ...

خدارشکر الان سالم هستین

تاثیرگذار بود😯

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارشکر الان سالم هستین تاثیرگذار بود😯

اره خدارو شکر.خیلی بابام مامانم میگفت گریه کردو خدارو قسم داد.همه بهم میگن خدا تورو دوباره داده😍

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
چ خوابی دیدی اگرواقعا همچین چیزی بود همین اسمارو بزار

هیچی یه مرد مسنی که ریش سفید داشت نشسته بود دم در همسایمون که من وقتی رد شدم گفت خانم یه دقیقه اسم بچه هاتو محمد و عطا و زهرا بزار منم یکم نگاش کردم و رفتم 

اسی طبیعی سه قلو شد یا با آی وی اف؟؟؟ ببخشید بی ربطه با موضوع تاپیک,اخه من عاشق دوقلو سه قلوام

خواهش میکنم عزیزم هر چی دوست داری بپرس

طبیعی شدن عزیزم

اره خدارو شکر.خیلی بابام مامانم میگفت گریه کردو خدارو قسم داد.همه بهم میگن خدا تورو دوباره داده😍

خداروشکر مامان بابات چقدر خوشحال شدن خدا میدونه

خداروشکر مامان بابات چقدر خوشحال شدن خدا میدونه

اره تازه من بچه ۳ هم بودم.😍😍

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عطا یعنی هدیهخدا . معنیش بد نیس ولی خودش یجوریه واسه بچه ولی زهرا و محمد خوبن بجای عطا طاها بزار

نه اتفاقا عطا رو بیشتر از طاها دوست دارم

خدا همتون حفظ کنه

قربونت همچنین نی نی های تو رو😍😍

اتفاقا منم تو خواب دیدم ینفر بهم میگه علی و محمد بذار درحالی که من هنوز سونو نرفتم و نمیدونم ایا یه ...

ایشالله اول از همه سالم باشه بعدش اون چیزی که دوست دارین

آره منم جنسیتشونو نمیدونم