2777
2789
ماهم همین طور.البته من خودم همسرم که بازده میخوابه

منم همسرم بیدار دوست نداره بیدار بمونه ولی تا چهار همراهیمون میکنه البته که همش داره غر میزنه

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه روز ۵ یه روز ۶ .مورد داشتیم ۸ صبح خوابیدم😃 .چون من بچم تند تند برا شیر بیدار میشه ،از خواب سی ...

آخی الهی

خب شما مجبوری دیگهههه دغدغه داری

باز اینجور بهتره دلیل داشته باشی برای بیداری

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
من غصم از بعدشه که کی میخواد این زندگی مسخره رو دوباره تنظیم کنه الان ۷صبح میخوابم سرکار که برم ۷ص ...

به زور تنظیم کن خوابتو

باید یه کاری کرد بدن خسته بشه طول روز

ولی تو خونه چیکار میشه کرد نمیدونم

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
به زور تنظیم کن خوابتو باید یه کاری کرد بدن خسته بشه طول روز ولی تو خونه چیکار میشه کرد نمیدونم

بابا انقدر بیخودی اشپزی میکنم و خونه رو میسابم که وقت بگذره سرگرم شم خسته شم 

الکی ادااصول درمیارم و هیجانی میرقصم

تاثیر نداره

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
دقیقااااا تا ۵یا۵:۳۰صب بیدارمممم تا ۸شب خواب😟البته برا دسشویی و غذا بیدار میشم  صبحانه ک کلا ...

واااای چطور میخوابی این همههههه😳

من نمیتونم اصلا

هر ساعتی بخوابم تا ۱ بیشتر نمیتونم

روز رو باید ببینم

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
بابا انقدر بیخودی اشپزی میکنم و خونه رو میسابم که وقت بگذره سرگرم شم خسته شم  الکی ادااصول درم ...

البته من خودمم اینکارارو میکنم

انگار نه انگار

احساس میکنم به خاطر فکر مشغولی که داریم بابت اوضاع

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
عزیزمممم اعتماد به نفست کو پس این چ حرفیههه کار خوبی میکنی خواب بچه رو کنترل کن البته اگه بشهههه

اعتماد به نفس که دارم امااز واقعیت فرار نمیکنم و میپذیرمش 

باید کاری کنی آروم بگیرم خدا 😔
البته من خودمم اینکارارو میکنم انگار نه انگار احساس میکنم به خاطر فکر مشغولی که داریم بابت اوضاع

اره وگرنه اکثررررر مردم این مشکلو نداشتن

الان از پنجره خونه هرکیو نگاه کنی چراغش روشنه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢