2777
2789

سلام. 

من فرهنگی ام.  یه بسته ۶ گیگ همراه اول خریده بودم که مهلتش یکماهه هس کمتراز یک گیگش رو استفاده کردم.ک چندروزبعد  بهمون ۲۰ گیگ نت هدیه دادن...

حالا من هرچی نت استفاده میکنم وقتی استعلام میگیرم از نت هدیه ۲۰ گیگم کسر میشه و اون ۶گیگم تکون نمیخوره...

چطور میتونم تعیین کنم ک اول ۶گیگم تموم بشه و بعد از هدیه م استفاده کنم؟

دقیقا سوال منم هست

10 گیگی که خودم خریدم کم نمیشه

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ی سوال شما همراه اول ثابتید؟؟  پیام فعال شدن نت من هدیه برای من اومده ولی داده ها رو رو ...

تنظیمات اینترنت خطی که اینترنت واسش فعال شده رو درست کنید.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

اول هدیه باید مصرف شه بعد بسته ای که دارین 

اخه اون ۲۰ گیگ رو دادن که به بچها درس بدیم ... نمیتونم الکی استفاده کنم... تازه بسته اصلیم یک هفته دیگه تموم میشه... من تو یک هفته الکی ۲۰ گیگ نت هدیه رو تموم کنم؟ خیلی زوره ۶ گیگم ک خریدم رو همرا اول بالا میکشه...

چطوری درست میشه؟  من از این کارا سر در نمیارم🤕

اول برین تو تنظیمات گوشی. بعد قسمت مدیریت سیمکارت... بعدش قسمت داده ها رو باید تنظیم کنین ک از کدوم سیمکارتتون استفاده کنین.. ۱ یا ۲..

نت رو با هرسیمکارتی خریدین .داده هارو بزنین رو همون سیمکارت

اول برین تو تنظیمات گوشی. بعد قسمت مدیریت سیمکارت... بعدش قسمت داده ها رو باید تنظیم کنین ک از کدوم ...

نه که اینجوری درست نمیشه 

اون خط ثابته اصلا باهاش نت نگرفتم بعد وقتی داده ها رو روشن میکنم هیچ اتفاقی نمیکنه با اینکه پیام اومده که نت فعاله

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤