2777
2789

سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم قبلا عضو نبودم اما از گف و گو هاتون استفاده میبردم...لطفا راهنماییم کنین من یه سقط ۸ هفته و ۴ روزه داشتم جنینم ایست قلبی کرده بود با داروی زیر زبونی و واژنی سقط کردم الان دوماهه ک سقط کردم راستش میخواستم برای بارداری اول پیش دکتر برم اما با این اوضاء قرنطینه همه جا بستس دارم دیوونه میشم حال و اوضاع روحیم بده انگار ی تیکه از ووجودم ازم جداشده راستش میخوام از ماه بعد دوباره اقدام کنم چون همش فکرم پیش اونه...نمیتونم دکتر هم برم راهنماییم کنین چ دارویی مصرف کنم برای قبل بارداری ایا خانوم هایی ک سقط داشتن دیگ این اتفاق دردناک براشون نیفتاده؟خواهش میکنم کمکم کنین تو خلوتم هم همش اون بچه رو تجسم میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلی برای بارداری نداری نیاز نیست چیزی مصرف کنی.فقط فولیک اسید

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
عزیزم نمیخوای آزمایشا رو انجام بدی و ببینی علت چی بوده من اسفند سقط کردم ولی دوس دارم حتما اول علتش ...

چرا گفتن مشکل کروموزومی بوده حتما اما من شبی ک ایست قلبی کرده بود ترسیدم همون شب هم خون دماغ شدم هم لکه دیدم خودم مطمعنم ک ترس و استرس این بلارو سرم اورد

داروی دیگ ای نیاز نیس ک دیگ اینجوری نشه؟

ن عزیزم.واس خیلیا ممکنه پیش بیاد.خودمن ی بار سقط داشتم.ازنظر دکتراهم طبیعیه

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام