سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم قبلا عضو نبودم اما از گف و گو هاتون استفاده میبردم...لطفا راهنماییم کنین من یه سقط ۸ هفته و ۴ روزه داشتم جنینم ایست قلبی کرده بود با داروی زیر زبونی و واژنی سقط کردم الان دوماهه ک سقط کردم راستش میخواستم برای بارداری اول پیش دکتر برم اما با این اوضاء قرنطینه همه جا بستس دارم دیوونه میشم حال و اوضاع روحیم بده انگار ی تیکه از ووجودم ازم جداشده راستش میخوام از ماه بعد دوباره اقدام کنم چون همش فکرم پیش اونه...نمیتونم دکتر هم برم راهنماییم کنین چ دارویی مصرف کنم برای قبل بارداری ایا خانوم هایی ک سقط داشتن دیگ این اتفاق دردناک براشون نیفتاده؟خواهش میکنم کمکم کنین تو خلوتم هم همش اون بچه رو تجسم میکنم
چیزی که من که از دکترها شنیدم اینه که حداقل ۳ ماه به بدنت استراحت بده و وقفه بنداز، بعدشم اگه خونریزی شدید داشتی که باید حتما آهن مصرف کنی و غیر از اون هم ویتامین ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نمیخوای آزمایشا رو انجام بدی و ببینی علت چی بوده من اسفند سقط کردم ولی دوس دارم حتما اول علتش ...
چرا گفتن مشکل کروموزومی بوده حتما اما من شبی ک ایست قلبی کرده بود ترسیدم همون شب هم خون دماغ شدم هم لکه دیدم خودم مطمعنم ک ترس و استرس این بلارو سرم اورد