2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از همون اتاق عمل خود پرستارها بچه رو گذاشتن بغلم و سینه رو کردن دهنش من تو ریکاوری بودم ویه لحظه متوجه میشدم دوباره بیهوش شدم ولی فهمیدم بچه روشیردادن، بعدشم کلا مخالفت میکنن با شیر خشک توبیمارستان

منم دوست دارم خودم شیر بدم الانم یه مایع شفاف زرد رنگی میاد  به نظرتون شیر دارم بعد زایمان؟؟

انشاالله من که داشتم همون مایه زرد رنگ که کم کم تبدیل به شیر شد هر چی بچه بیشتر بخوره زودتر شیرت میاد

دوست ندارم به شیشه عادت کنه از طرفی هم دوست ندارم اذیت بشه از گرسنگی

منظور من شيشه نبود گفتم سينه رو بده مك بزنه ...بعدم خوب شما نظر پرسيدي ببرم يا نبرم گفتيم ببر كه گرسنه نمونه ديگه چي بگيم؟؟؟🤔🤔

سزارین سخته؟؟ من یکشنبه عمل دارم از اتاق عمل میترسم☹☹☹

نه اصلا من اینقدر دوست داشتم سزارین بشم آخه از طبیعی می ترسیدم، سزارین راحت میری اتاق عمل بیهوش میشی، حالا بعد بهوش اومدن شکم درد داره ولی با پمپ درد راحت راحت هیچ دردی حس نمیکنی خیلی از طبیعی بهتره