2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم فقط این لینکو زدم تو گوگل نیاورد

عزيزم توي تلگرام براي خصوصي خودت اين لينك كه دادم بفرست

بعد روش بزن وارد كانال ميشي

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
منم همین مشکلو دارم تو سیب ایرانی ک اصلا نیست   یگ دار کفرمو در میارع😒

توضيح دادم توي تلگرام دوست داشتين ببينيد

مشكلتون حل ميشه قطعا

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
توضيح دادم توي تلگرام دوست داشتين ببينيد مشكلتون حل ميشه قطعا

اخع تلگرام ندارم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخع تلگرام ندارم🥺

خيلي توضيحش طولاني ميشه 

به خاطر اين ويس گرفتم،

ببينيد اول توي گوگل سرچ ميكنيد روبيكا

اولين لينكي كه اومد رو ميزنيد

٣ تا گزينه مياره

نسخه ي اندرويد

نسخه ي ios

نسخه ي وب

شما نسخه ي وب رو ميزنيد

مياره بالا

وقتي اومد پايين قسمت خاكستري توي گوشيتون يه علامت مربع و فلش هست اون رو ميزنيد

و چند تا گزينه مياد

شما ميريد پايين و گزينه add to home sreen رو پيدا ميكنيد

اون گزينه رو ميزنيد

يه پنجره مياد

اونجا بالا سمت راست add نوشته

اون رو ميزنيد

برنامه به همين راحتي روي گوشتون نصب شد

خيلي توضيحش طولاني ميشه  به خاطر اين ويس گرفتم، ببينيد اول توي گوگل سرچ ميكنيد روبيكا اولين ...

ممنونتم مهربون واقعا زحمتت شدع 

🌺🍃

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ممنونتم مهربون واقعا زحمتت شدع  🌺🍃

فداتون😘