2777
2789

سلام دوستان اونای که الان بخاطر کرونا براشون  کلاس های حضوری رو مجازی برگزار میکنن چطوری  به کلاس وارد میشین ؟ یا چه نرم‌افزاری نصب کردین و‌این که من برنامه کانکت وصل کردم هر چی ادرس دانشگاه میزنم وارد نمیشه گوشیم داره خاموش میشه اگه چیزی می دونیم کمک کنین لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد همه برنامه ها فلش پلیر و آداب کانکتو... همه رو دان کردی ب همون آدرس میری شهر دانشگاتو میزنیو دیگه انشالله ک وصل میشه 

اگرم نشد از یکی از دوستات ک وصل شده بگو ی بار برات لینک همه کلاسا ک دارینو برات بفرسته هر بار لینک کپی کن تو آدرس اداب و بعنوان مهمان برو 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
بعد همه برنامه ها فلش پلیر و آداب کانکتو... همه رو دان کردی ب همون آدرس میری شهر دانشگاتو میزنیو دیگ ...

ممنون عزیزم برم ببینم چی میشه شرمنده نمی دونستم چطوری برگردم به تایپیکم اخه تازه واردم بزور پیداش کردم 😅

بعد همه برنامه ها فلش پلیر و آداب کانکتو... همه رو دان کردی ب همون آدرس میری شهر دانشگاتو میزنیو دیگ ...

دوست عزیز من هیچ دوستی تو دانشگاه ندارم اخه ترم اولم هست نمی دونم شاید گوشی من مدلش پایینه یا یه مشکل دیگه هست اگه ممکنه لطفا بیشتر راهنماییم کنید 

دوست عزیز من هیچ دوستی تو دانشگاه ندارم اخه ترم اولم هست نمی دونم شاید گوشی من مدلش پایینه یا ...

عزیزم با کامپیوتر خیلی راحت تره 

من با کامپیوتر میرم 

فک میکنم بشه با هر مدل گوشی اندرویدی رفت 

این کارارو ک کردی خبر بده بهم اکی شد یا ن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

شرمنده عزیزم که دیر اومدم کامپیوترم خرابه الان که همه جا بسته است ولی در اولین فرصت درستش میکنم و میرم دیروز با موزیلا فایر فاکس رفتم گفت کلاس تموم شده نمی دونم شاید درست شده ان شا الله شنبه دوباره میرم بازم ممنون از کمکت 😘😘