با امید و توکل به خدا داروشو کشف کردن بیمارستان مسیح دانشوری ،فک کنم در حال ساخت و تولید انبوه هست نمونه خارجی شو وارد کردن دارن ایرانیشو میسازن،این دیگه شایعه و دروغ نیس،دیشبم وزیر بهداشت گفت ما به موفقیت های بزرگی رسیدیم که دنیا رو تکون میده
من به پزشكاى ايرانى ايمان دارم بر عكس خيلى چيزا كه قبول ندارم . پزشكاى ايرانى واقعا حاذق هستن همه جاى دنيا واسشون سر و دست ميشكنن و همه جا هم موفقيتى داشتن
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»
بااا آلمان گفته ۱۸ماه از اول کرونا اوند میسازه به تولید انبوه میرسه بعد این ۲۰سال از کجا اومد
حالا چرا دوستان واکسن و دارو رو باهم قاطی کردن?🤔
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!