با امید و توکل به خدا داروشو کشف کردن بیمارستان مسیح دانشوری ،فک کنم در حال ساخت و تولید انبوه هست نمونه خارجی شو وارد کردن دارن ایرانیشو میسازن،این دیگه شایعه و دروغ نیس،دیشبم وزیر بهداشت گفت ما به موفقیت های بزرگی رسیدیم که دنیا رو تکون میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزای اولم گفتن اینو. بسازن بجای خبر دادن. هروقت اومد بازار اعلام کنن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اینبار جدیه،لایو دکتر همون بیمارستان رو دیدم که گفت من با جرات میگم از کسی هم نمیترسم
ایشالا این دروغشوو راست باشه
والا ما یادمون نمیره گفتن شنبه همچی اوکی میشه😑
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دارویی که خوبه و جوابگو بوده همین رییس icuمسیح دانشوری تو لایو گفت داشتیم درمان میکردیم ولی وزارت بهداشت الان نمیده دیگه هست تو کشور ولی نمیدن نسخه میکنم میگه نسخه نفرست