2777
2789
عنوان

سوپرایز بزرگ برای بیماری کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 69 پست

هنوز شبکه خبر زیرنویس میکنه حرفای روحانی که گفته دارویی وجود نداره بتمرگن دوستان خونه 

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینبار جدیه،لایو دکتر همون بیمارستان رو دیدم که گفت من با جرات میگم از کسی هم نمیترسم

دکتر هاشمی بود که اتفاقا شاکی بود گفت دارو جواب داده رو مریض ها نسخه نوشتم با اینکه کلی دارو وارد کردن از وزارت خونه زنگ زدن که چرا نسخه می کنی .واقعا فازشون چیه مگه مرض دارن ملت رو میخوان به کشتن بدن!!!!!

اینقد از این شایعات شنیدم دارم خل میشم خواهر من داروی خارجیش کجا بود؟براش دارو نساخته هیچ کشوری ال ...

ی قرصی هس ب بیماری بستری میدن. همونو میگن. درمانم نمیکنه ک

بابابزرگم کلیه اش از کار افتاده این چند روز، بردن بیمارستان بستری بود بدون تست بهش دادن قرصو!! 

بعد 3روز ازش تست گرفتن گفتن ما مشکوک بودیم ابشون کرونا ندارن. تازه این تستم بردن بیمارستان خصوصی. 

3روز الکی درد کشید چون شک داشتن!! امروز عمل شد ک دیالیز کنه. خدا نگذره ازشون. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کاغذ کارت ملیو نمیتونن بسازن الان تحریمیم چندماه طول میکشه کارت ملی بدن من دیگه حرفی ندارم

دقیقا همسرم یکساله ک کارت ملیش نیومده!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نمونه خارجی وجود نداره که بخوان داخلیشو بسازن!!!!احتمالا همون هیدروکسی کلروکین رو میگن 

نه یه داروی ژاپنی که وارد کردن اما به مریض ها نمیدن دکتره هم می گفت من از هیچ کدومتون نمی ترسم راستشو میگم به مردم که بهم گفتین نسخه نکن

من دلم روشنه همین ایران خودمون داروشو میسازن شاید امکاناتمون کم باشه ولی پزشکان بسیار خوبی داریم 

پیامبر عزیزمونم فرمودن علم اگر درثریا باشه مردمانی از پارس به آن دست پیدا میکنن

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
بنده خدا چقد اذیت شده خدا ازشون نگذره

خیلییی خیلییی

بابام زنگ زده بود گریه میکرد میگف بابام جلو چشمم داره میمیره، میگن کرونا داره گذاشتنش توو ی اتاق اصلا نگاش نمیکنن. 

بابام با دعوا از اون بیمارستان بردش ی جای دیگه. امروز عمل شد