2777
2789
عنوان

حاملگی مولار

1349 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من از هفته پنجم  لکه بینی داشتم یه هفته استراحت مطلق کردم که متاسفانه خونریزیم شدت گرفت و دکتر گفت از رحمم جدا شده و باید سقط کنیم ولی نگفت مول هست قرص داد و تو خونه سقط شد 

تقریبا بیست روز دیگه شدیدا تهوع داشتم چند روزی تحمل کردم و بعد دیدم خوب نشدم رفتم دکتر متاسفانه تیتر بتام ۱۷۰۰۰۰ بود و تو سون واژینال ساک حاملگی به ابعاد ۱۰ میلی و تو پنج هفته و پنج روز نشون داد که رشدش متوقف شده بود 

دکترم دستور کوتاز داد 

وگفت که یا احتمال مول هست یا دوقلویی 

۱ روز بعد از کورتاژ تیتر بتام ۶۰۰ ۰۰ بود که دکترم احتمال مول رو ضعیف دونست و مرخصم کرد 

می خوام بدونم کسی شرایط منو داشته 

می ترسم آزمایشم تا هفته بعد بازم بالا بره 

اون موقع باید شیمی درمانی بشم

سلام عزیزم چی شد دوباره باردار شدین منم متاسفانه متوجه شدم حاملگی مول دارم بتا دادم هفت هزار بود و توس سنو متوجه شدم ک کیستک های ریز بودن و احتمال مولار داد

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
سلام عزیزم چی شد دوباره باردار شدین منم متاسفانه متوجه شدم حاملگی مول دارم بتا دادم هفت هزار بود و ت ...

سلام گلم 

نه فعلا تا یک سال نباید حامله بشم 

من هم بارداری مول داشتم 

من اسفند سقط کردم فروردین بازم علائم بارداری داشتم که متوجه شدیم مول هست و دوباره رشد کرده بتای من فروردین ۱۷ هزار بود دوبار کورتاژ شدم و نهایتا با یک جلسه شیمی درمانی کاملا از بین رفت 

مول اگه درمان نشه خطر ناکه 

وولی همین که شما زود تشخیص دادی خوبه 

حتما باید تحت نظر آنکلوژی زنان باشی 

درمان رو پشت گوش ننداز عزیزم حتما حتما پیگیر باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  نه فعلا تا یک سال نباید حامله بشم  من هم بارداری مول داشتم  من اسفند سقط ...

سلام عزیزم

منم دوبار بارداری مول داشتم 

من یکسال نیم جلوگیری کردم بعدش اقدام کردم و باردار شدم 

متاسفانه دوباره مولار شد من زود متوجه شدم 

بتام در عرض دو روز ده هزار بالا رفت و شد 16هزار خورده ای 

بعدش کورتاژ شدم من اصلا شیمی درمانی نشدم چون ده روز بعد از کورتاژ بتام شد 31 و بعدش 10 الانم ک 1هست 

ن اصلا پیگیرم باید ازمایش ژنتیک بدم تا بفهمم مشکل از کجاس چون منو شوهرم فامیلیم 

عزیزم یسوال من ازمایش دادم برای ازدواج هیچ مشکلی نداشت ایا ممکنه الان مشکلی پیش بیاد؟؟ 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
سلام عزیزم منم دوبار بارداری مول داشتم  من یکسال نیم جلوگیری کردم بعدش اقدام کردم و باردار شد ...

والا نمی دونم ما هم فامیل هستیم ولی بچه اولم سالم بود 

دومی اینطوری شد 

انشاالله هر چه زودتر مادر میشی 

ولی چقدر بد که بازم هم مول شده 

من شنیده بودم احتمالش خیییلی کمه که برای بار دوم مول بشه