2777
2789
جاري من هم تو عروسي ها بدون ارايش ميره يعني قشنگ صورتش رو ميشوره ميره عروسي

جاری منم همینه...عروسی اون یکی برادر شوهرم بود ها...لباس شب ابی رنگ بلند پوشیده هیچی به صورتش نمالیده موهاشم مدل پسرونه توشم تارهای سفید نکرده یه رنگ بذاره...خخخ...نمیدونم فازش چیه

من از آرایش غلیظ متنفرم ولی بدون ارایش فقط مناسب مجلس عزاست و باشگاه و کوه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه که مامان من بزور هم باید بفرستیش بره موهاشو رنگ کنه...😒😒

ولی مامان من هرروز کاسه رنگ دستشه هروقت میره حموم میاد موهاش یه رنگیه چون موهاش  سفیدی داره انگار دکلرس خیلی خوش رنگ میشه ولی اهل آرایش نیس

آره من رفتم  زیاد هم رفتم

البته ببخشید اینو میگم وقتی می ببینم خانم ها اون ارایش می کنند و قیافه شون غیر طبیعی هستش واقعا بدم میاد

و بنظرم انسان بدون ارایش خوشگل تره

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
من حاضرم بدون ارایش برم...بیشتر وقتا تو مهمونیا اصن ارایش نمیکنم...بنظرم هیچ نقصی ندارم.

نکشیمون بی نقص😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀