2777
2789

خیلی آسونه خودم چند بار انجام دادم و واقعا جواب گرفتم.من برای چیزهای کوچولو جواب گرفتم هنوز برای چیز های بزرگ استفاده نکردم😄ولی به فکرش افتادم😄

میدونید که ۷۰ درصد بدن ما رو آب فرا گرفته .

وقتی آب در معرض کلام و احساسات  قرار بگیره

میزان انرژی آب هم زیاد میشه بچه ها

اول از همه باید باور کنید ...

من چند تا کتاب بهتون معرفی میکنم دوستان اگه وقت داشتید بخونید(پیام های نهفته در آب...تصویر عشق بر آب...تاثیر دعا بر آب)

حالا اون تکنیکی که گفته بودم چیه؟؟

✔یک لیوان آب .نزدیک دهانتون بگیرید و جمله ای که دوست دارید و۲۰ بار  بهش بگیدمثلا(خدارو شکر که امتحان فردا رو بالای ۱۸ میشم)(خدا رو شکر که مهدی(مثلا شوهرم)به من هدیه با ارزشی میده)(خدا رو شکر که امشب شوهرم غذا درست میکنه)

مثلا من برای رای آوردن نامزد منتخبم براش استفاده کردم.یا یه مشکلی رو برام حل کرد.یا سفر کیشم.یا مامانم فوق العاده ساپورتم میکنه.

بچه امتحانش مجانیه لطفا انجام بدید فقط یادتون باشه باید حستون خوب باشه 😘😘😘😘

امیدوارم به دردتون بخوره😍

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۲۰بار گفتن اب رو چی کار کنیم بخوریم 

بدیم شوهر بخوره

بریزیم دوررررر

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

بله به صورت علمی هم ثابت شده که وقتی کلمات مثبت میگی یا منفی مولکولهای آب تغییر میکنه 

به خاطر همین میگن قبل اینکه آب بخوری بسم الله بگو 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖