2777
2789

اره به منم بگید لطفا 

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف گوشت گوسفند و نصف گوشت گوساله رو سه بار چرخ میکنی ی روز می ذاریم تو یخچال بمونه 

یک ساعت قبل از پختن هم به ازای هر نیم کیلو گوشت ی پیاز بزرگ رو بارنده ریز رنده میکنی و می ریزی تو آبکش و قشنگ می شوری و آبشونو میگری و با گوشتها مخلوط میکنی.

بعدشم نمک میزنی و قشنگ ورز میدی

میذاری ی ساعتی بمونه و بعد به سیخ میکشی

اول گوشت تو سه بار چرخ کنو، بعد پیاز و رنده کن آبش و بگیر ،بهش نمک و فلفل بزن باهم مخلوط کن ورز بده یا دستکاه کباب گیر یا با دست به سیخ بکش ، بزار روی کباب ساز یا هر چی که میخوای ۲ دقیقه مانده به پخت کامل با فورچه بهش زعفران آب کرده و کره آب کرده بزن تا خشک نشه ، من یه کباب گیر گرفتم واقعا معجزه است 

نصف گوشت گوسفند و نصف گوشت گوساله رو سه بار چرخ میکنی ی روز می ذاریم تو یخچال بمونه  یک ساعت ق ...

مرسی عزیزم من از بیرون گوشت و آماده میخرم مثلا ۱کیلو باشه چند تا پیاز خوبه؟

نصف گوشت گوسفند و نصف گوشت گوساله رو سه بار چرخ میکنی ی روز می ذاریم تو یخچال بمونه  یک ساعت ق ...

آره،مادرشوهر منم اینجوری درست میکنه

فقط نمیدونم گوشت گوساله هم قاطی میکنه یا نه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس