بی_تو_مهتاب_شبی_باز مدیر استارتر عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 عنوان کسی فیلم زمانه رو نگاه کرده؟ 527 بازدید | 40 پست بین ارغوان و بهزاد چی گذشت ؟ الان طلاق گرفتن؟ چون میخواد با بهار ازدواج کنه خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن... 1399/01/12 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35473 بهزاد کله پوک عاشق اون بهار قلابی شد 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96781 عقد موقت بود فک کنم که خودش باطل میشه #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
بی_تو_مهتاب_شبی_باز مدیر استارتر عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 بهزاد کله پوک عاشق اون بهار قلابی شد وا چی شد یهو؟ خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
بابامین_جیران_قیزی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 916 هیچی ارغوان دلشو زده رفت سراغ بهار بخاطر اینکه عموش پولداره اینم گشاده نمیتونه کار سخت انجام بده آنقدر انگشت نکنید بجاش ریپلای کنید خب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35473 وا چی شد یهو؟ عاشق شد یهو 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بی_تو_مهتاب_شبی_باز مدیر استارتر عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 عاشق شد یهو خانوادش فهمیدن؟ خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 بهزاد فهميد که ارغوان در مورد باباش دروغ گفته بهشباهاش بهم زدعقدشونم موقت بود باطل شدالانم ميخواد با بهار ازدواج کنه عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
mersanaj عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4687 وای خیلی فیلم خوبیه عقد موقت بود ۶ماهه تموم شد دیگه مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
بی_تو_مهتاب_شبی_باز مدیر استارتر عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 هیچی ارغوان دلشو زده رفت سراغ بهار بخاطر اینکه عموش پولداره اینم گشاده نمیتونه کار سخت انجام بده چه بد بدبخت ارغوان هم مادرش هم شوهرش هم اون برادر .... اوووف خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 خانوادش فهمیدن؟ نه نذاشت بفهمه عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
بابامین_جیران_قیزی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 916 چه بد بدبخت ارغوان هم مادرش هم شوهرش هم اون برادر .... اوووف اوضاع عوض میشه و از بهزاد انتقام میگیره آنقدر انگشت نکنید بجاش ریپلای کنید خب
بی_تو_مهتاب_شبی_باز مدیر استارتر عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 بهزاد فهميد که ارغوان در مورد باباش دروغ گفته بهش باهاش بهم زد عقدشونم موقت بود باطل شد الانم ميخ ... چییییییش خیلی حال بهم زنه خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...