2777
2789

مواظب باش خودت نگیری

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماسک دستکش  ازت جدا نشه  وتعویض کن هر نیم ساعت . و مراقبت کردن کار شما نیست .چون لباس مخصوص میخواد دروهله اول . ببرید بیمارستان مخصوص این مشکل. به محله تون ببین کدوم درمانگاه  پذیرش دارن. 

من تمام ترسم از مامانمه ك ي وقت نگيره

زبونم لال زبونم لال اگر بگيره خودم ميرم پيشش خدمت ميكنم بهش 

خودمم بگيرم بميرم خيييلي بهتره وانتخابم همينه

چون فقد فقد بخاطر مامانم زندم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

ماسک n95 باید بزنی و دستکش و عینک هم بزن اگه با ماشین میری خودت جلو و اون پشت بشینه

مایعات زیاد بهش بده و سوپ  ،شیرینیجات نخوره و غذاهای پرکربوهیدرات، امیدوارم هر چه زودتر خوب شه

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤