2777
2789
عنوان

کدبانوهای بیایین ایده بگیریم ....

101 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خونمون بالاخره بعد کلی جون کندن ساخته شد. دلم میخواد بعد کرونای اسباب کشی کنم انشالله که هرچه زودتر بره. اگه شدم دوست دارم وسایلامو کم کم بچینم .. حالا می‌خوام از خونه های قشنگتون ایده بگیرم خونه من رنگش سفید و ساده است زیاد رنگی رنگی شوهرم دوست نداشت یکی از مشکلات من اینه نمی‌دونم رو راه پله ها چی بزارم آخه یه جوری درست شدن تو راه رو هستن دوست دارم قشنگ دیده بشن بچه ها میشه از خونه هاتون بخصوص آشپزخونه و پذیرایی عکس بگیرین و بفرستین   یا چیزهایی که قشنگن ازشون ایده گرفتین بگین یا عکساشون بفرستین  اینجا با همدیگه ایده بگیریم ... دوست دارم تزئین خونم ساده وشیک باشه شلوغ نمیخوام ،⁦♥️⁩

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

منم خونم بعد۲ماه تموم میشه خیلی هیجان دارم ازمستاجری خلاص میشیم

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویه راه پلت گلدونای شیک با گلای گلخونه ایه شیک بزار 

،⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
منم خونم بعد۲ماه تموم میشه خیلی هیجان دارم ازمستاجری خلاص میشیم

واییی ما که مونده بود لباس تنمون بفروشیم تا این ساخته شد 

واییی ما که مونده بود لباس تنمون بفروشیم تا این ساخته شد 

اره خیلی سخته همش هزینه میخادحالاماکاغذدیواریمون میشه۷ملیون موندیم بزنیم یا ن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀