الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون با آب جوش نرم میکرد می ریخت تو لیوانی که درش سوراخ داره با اون میداد به بچه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
اونو بده بخوره بیسکوییت مادر مواد نگهدارنده داره سنگینه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من زنداییم میداد همین وقتا اون با آب جوش نرم میکرد می ریخت تو لیوانی که درش سوراخ داره با اون میداد ...
به نظرم رقیق کن غلیظ نباشه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
دکترا میگن ظلمه بزرگی به بچه زیر ۶ماه جز شیر چیز دیگه ای بدین. مگر اینکه مجبور باشین. همه بچه ها برا سفره و چیزای تو سفره حرص میزنن. اونم نه بخاطر خوردن بلکه بخاطر فضولی. تا ۶ماه صبر کن. بعدم اول باید با حریره برنج شروع کنی. از اول بیسکوئیت بدی ممکنه بهش میاره و حالش بد بشه، تو این شرایط هم کو دکتر
دکترا میگن ظلمه بزرگی به بچه زیر ۶ماه جز شیر چیز دیگه ای بدین. مگر اینکه مجبور باشین. همه بچه ها برا ...
برادر شوهرم ۵ ماهگی به بچه ش نوشابه میداد😏
والا نینی من ۸ماهشه تازه میخوام بهش سرلاک گندم بدم. دکترمیگفت تحت هیچ شرایطی دو ماه اول غذای کمکی گندم ندین چون هضمش برا بچه سخته و ممکنه بچه حالش بد بشه