2777
2789
عنوان

بیسکوییت مادر

140 بازدید | 23 پست

بچم پنج ماه و نیمشه خیلی برا غذا جوش میزنه به هرجی ببینه حمله میکنه که بخوره براش بیسکوییت مادر گرفتم اشکال نداره بهش یه دونه با شیرنرم کنم بدم؟

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

ن منم دوس دارم خوشمزس بهش بده😊🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنداییم میداد همین وقتا

اون با آب جوش نرم میکرد می ریخت تو لیوانی که درش سوراخ داره با اون میداد به بچه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

دختر عمه من بچش۵ماهه بود بابام بهش کباب داد😐😐😐🔪🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

یه قاشق چایخوری برنج رو بریز بجوشه 

قشششنگ لعاب بندازه 

اونو بده بخوره بیسکوییت مادر مواد نگهدارنده داره سنگینه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من زنداییم میداد همین وقتا اون با آب جوش نرم میکرد می ریخت تو لیوانی که درش سوراخ داره با اون میداد ...

به نظرم رقیق کن غلیظ نباشه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

دکترا میگن ظلمه بزرگی به بچه زیر ۶ماه جز شیر چیز دیگه ای بدین. مگر اینکه مجبور باشین. همه بچه ها برا سفره و چیزای تو سفره حرص میزنن. اونم نه بخاطر خوردن بلکه بخاطر فضولی. تا ۶ماه صبر کن. بعدم اول باید با حریره برنج شروع کنی. از اول بیسکوئیت بدی ممکنه بهش میاره و حالش بد بشه، تو این شرایط هم کو دکتر

دکترا میگن ظلمه بزرگی به بچه زیر ۶ماه جز شیر چیز دیگه ای بدین. مگر اینکه مجبور باشین. همه بچه ها برا ...

برادر شوهرم ۵ ماهگی به بچه ش نوشابه میداد😏

زیر شش ماه ندی بهتره چون هضم گندم سخته براشون

والا نینی من ۸ماهشه تازه می‌خوام بهش سرلاک گندم بدم. دکترمیگفت تحت هیچ شرایطی دو ماه اول غذای کمکی گندم ندین چون هضمش برا بچه سخته و ممکنه بچه حالش بد بشه

خیلی باحال بود...😂

میگف بزار بخوره جون بگیره🤦🏻‍🍭