2777
2789
عنوان

مامانای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 44 پست
من ۴ ماهم تموم شده رفتم تو ۵ هنوز تهو و معده درد دارم و با دمیترون و قرص معده بازم معده م همش سنگینه ...

عخی عزیزم الهی بارداری راحتی داشته باشی ویار ک حالا ها پدر مارو دراورده کلی من هفته پیش ک رفتم تو هفت هفته شروع شد 

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

وای اصلا دلم نمیخاد به هفته های اول ویارم برگردم از گوشت مرغ بوی گوشت و مرغ رب گوجه از زمین و زمان حالم بهم میخورد حتی از بوی شوهرمم بدم میومد حس میکردم همه بو سیر میدن😑کلا زیاد بالا نمیاوردم و اوج تهوم شبا بود شب تا صبح یه کاسه کنارم بود منتظر بودم بالا بیارم یکی دوبارم بالا آوردم  و روزی سه تا دمیترون میخوردم الان کردمش دوتا اگه نمیخوردم قطعا از معده درد و بالا اوردن میمردم و اللنم بعضی روزا قرصای ناشتاییمو میخورم بالا میارم ویارم خیلی بد بود خیلی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اصلا دلم نمیخاد به هفته های اول ویارم برگردم از گوشت مرغ بوی گوشت و مرغ رب گوجه از زمین و زمان ح ...

بچه اولته عزیزم؟تعیین جنسیت رفتی؟من شنیدم کسایی ک فقط صبح حالت تهوع دارن بچشون دختره

عخی عزیزم الهی بارداری راحتی داشته باشی ویار ک حالا ها پدر مارو دراورده کلی من هفته پیش ک رفتم تو هف ...

منم دقیقا هفت هفته م تموم‌شد رفتم تو ۸ شروع شد و همزمان سرما خوردم فکرشو کن تو دو هفته خداشاهده ۷ کیلو کم کردم  اصلا نمیتونستم هیچی بخورم از همه چی بدم میومد چندشم میشد از گوشت مرغ فست فود غذا از همه چی فقط دلم میخاست ماست و دوغ بخورم که اونم میخوردم تهو داشتم یعنی هرچی میخوردم به حدی حالم بد میشد پشیمون میشدم از خوردن و الان میتونم بخورم و راحت میخورم ولی گوشتو و فست فودو همچنان بدم میاد پیاز داغو و وقتی میخورم بارم معده م سنگینه همش و حس میکنم بالا میارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عخی عزیزم الهی بارداری راحتی داشته باشی ویار ک حالا ها پدر مارو دراورده کلی من هفته پیش ک رفتم تو هف ...

تا چشم باز کنی میگذره انشاله ولی سخته انشاله به سلامت نی نی بیاد بغلت

بچه اولته عزیزم؟تعیین جنسیت رفتی؟من شنیدم کسایی ک فقط صبح حالت تهوع دارن بچشون دختره

اره عزیزم بچه اولمه من صبحا تهو نداشتم اگه با دل خالی قرص میخوردم بالا میاوردم اونم بخاطر اسید معده بود تهو من شبا بود رفتم تعیین جنسیت ۱۶ هفته بچه م شیطون بود نفهمیدیم چیه 

تا چشم باز کنی میگذره انشاله ولی سخته انشاله به سلامت نی نی بیاد بغلت

ممنون گلی همچنین

اره عزیزم بچه اولمه من صبحا تهو نداشتم اگه با دل خالی قرص میخوردم بالا میاوردم اونم بخاطر اسید معده ...

ان شاءالله ب سلامتی این بارداری تو بگذرونی عزیزم

ممنون گلی همچنین

فدات

ان شاءالله ب سلامتی این بارداری تو بگذرونی عزیزم

مرسی عزیزم انشاله توهم همینطور 

من گاهی سیب گاهیم موز هرچند بعد خوردنش پشیمون‌میشم از بس ترش میکنم‌و سنگین‌میشم‌اوق میزنم

موز ک میگن گرمه طبعش 

شماهم‌ترشح دارین  ببخشید چ رنگیه  برا من اوایل شیری بود ولی الان زرد شده خیلی میترسم&nbs ...

طبیعیه عزیزم منم‌اولین بار دیدم ترسیدم اما میگن طبیعیه فقط صورتی قرمز قهوای غیر طبیعیه