2821
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

933 بازدید | 36 پست

من با فردا میشه دقیقا یک ماهه خونه پدرمم   اصلا  ازاین خانما نیستم که با کوچکترین حرکت پاشم قهر خونه بابام شوهرم خیلی خوبه وپاک اما  خیلی زود عصبانی میشه و دست بزن داره وقتی کتک میزنه به زور میندازه بیرون مهم نیست که ساعت چند ه روزه یا شب  یه پسره ۱۲ ساله دارم  به نظرتون باید چیکار کنم. تو این مدتت هم یه بار بهم زنگ نزده

تعداد رای : 15
نظرسنجی
۱
4
26%
۲
3
20%
۳
2
13%
۴
6
40%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این اعداد چین نوشتی؟؟؟؟!!!!!!!😐😐😐

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

والا مردی که کتک میزنه تازه بیرونم میندازه یه حیوون پسته ببخشید ببخشید زن کتک خورده رو بیرون کنی همزمان یه نفرم پیداشه سوارش کنه ببره هزارتابلاسرش بیارن و بیارن ولش کنن به اینم میگن مرد!!!!!!بعدم مادر رو جلوی بچه ۱۲سلله میزنن اخه؟؟؟

تا خدا با من است زمانه با من است .

اکه قبول میکنه برید روانشناس یا روانپزشک....چون میگی خوب و پاکه...‌راستی وقتی عصبی میشه جواب نده سکوت کن....

اگرم نمیاد که به نظرم گزینه یک😊

میشه برای سلامتی نینی تو دلم صلوات بفرستید❤مرسی مهربونا