2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظم و ادامه داره منتظر موندم قطع بشه ولی نمیشه هر یک ربع بیست دیقه انقباض و درد دارم

مبااااااااارکه😍😍😍

ای جانم قربون همه نوزادهای دنیا بشم من با اون ملچ ملوچ شیر خوردنشون😍😘😘😘😋

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

سلام عزیزم من خودم توی 38هفته نی نی به دنیا اومد اونم صبح ساعت چهار دو تا انقباض داشتم که از خواب بیدار کرد دیگر تموم شد تا هفت بعد هم تمام شد تا رفتم پیش ماما و گفت وقت زایمانت  

استرس نداشته باش درد ها رو چک کن حمام آب گرم چرخش کمر واس زایمان عالیه 

برای من هم دعا کنن

[QUOTE=130593666]اگه فاصله بین درد هم چنان کمترشد ومرتب بود وقتته[/QUOمرسی از راهنماییت برام دعا کنی ...

ای جانم حتمااا ایت الکرسی بخون دعا کن هنگام درد به این فکرکن قراره به زودی یه تیکه ازوجودتو ببینی