2777
2789
عنوان

خانما شوهرتون چجوری بهتون محبت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5110 بازدید | 40 پست
در حد اعتدال خوبه و نیاز هر زنی هست  رابطه پدرشوهر مادر شوهرت چطوره  شاید اصلا ندیده یا ...

اره ندیده.

رابطشون خوبه.ولی خب از نگاه اون اینجور محبتا زشت و بی مورده....میگه ازم برنمیاد محبت کردن و نوازش کردن...اگه شما بودی چحوری کنارمیومدی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر اوقات با بوس کردن و بغل کردن محبتش و ابراز میکنه و یا میگه دوست دارم

ولی گاهی اوقات ی رفنارایی باعث میشه بیشتر احساس دوست داشته شدن کنی.

سخت نگیر.مثلا اینکه پتو روت بکشه بغلت کنه.

راستش من زمانی عشق واقعی شوهرمو درک کردم که زایمان کرده بودم شدیییید خونریزی داشتم جوری ک مامانمم نتونست حمومم بده.ولی شوهرم خیلی عادی بغلم کرد و حمومم داد.هیچ وقت نگفتم بهش ولی هر وقت بهش فکر میکنم بغضم میگیره.

مطمئن باش روزی هزار بادم همینجور بغلت کنه و بوست کنه فایده نداره اگه مرد زندگیه و بهت رسیدگی میکنه و واسه زندگیت کم نمیزاره بزارش رو سرت

عزیزم خوب هر مردی یک جوره و بعصی ها محبت کلامی ندارن در عوض جور دیگه ای علاقشونو نشون میدن

همه چی فراهم میکنه...مهربونه...

ولی خب بدش میاد از بغل کردن و نوازش کردن!

منم واقعا نیاز دارم....

سرمو نوازش میکنه موهامو شونه میکنه بغلم میکنه و حرفای محبت امیز میزنه و قربون صدقه میره اگه چیزی ...

شوهرت خیلی احساسیه...😍

شوهرمن که اصلا این کارا رو نمیکنه اگه ام ازش بخوام بهش برمیخوره و ناراحت میشه😥

اره ندیده. رابطشون خوبه.ولی خب از نگاه اون اینجور محبتا زشت و بی مورده....میگه ازم برنمیاد محبت کرد ...

شوهر منم اینطوره پدر شوهر مادر شوهرم خیلی سردن با هم 

شوهرم میگه خب زشته جلو ما به هم محبت کنن 

ولی من مامان بابام جلو ما به هم محبت و ابراز علاقه میکنن و من و بقیه یاد گرفتیم ازشون 

بنظرم کم کم به شوهرت یاد بده

شما اولش کم و کوچیک محبت کن تا بدش نیاد 

مثال بزن بگو فلانی گفته از شوهرم سرد شدم اصلا محبت بلد نیست دوسم نداره

تو اینستا و تلگرام کلیپ و عکس نوشته و صحبت های دکتر انوشه زیاد هست در مورد ارتباط با زن و ...

شوهرت خیلی احساسیه...😍 شوهرمن که اصلا این کارا رو نمیکنه اگه ام ازش بخوام بهش برمیخوره و ناراحت می ...

اره همسرم خیلی احساسیه

البته خودمم همین طورم

ولی مهم اینه دوستت داشته باشه

شما هم همسرت جور دیگه ای عشقش رو نشونت میده عزیزم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
شوهر منم اینطوره پدر شوهر مادر شوهرم خیلی سردن با هم  شوهرم میگه خب زشته جلو ما به هم محبت کنن ...

من خیلی بهش تاحالا محبت کردم...

امشبم سراین موضوع باهم بحثمون شد.میگه میدونم باید محبت کنم ولی نمی تونم

اره همسرم خیلی احساسیه البته خودمم همین طورم ولی مهم اینه دوستت داشته باشه شما هم همسرت جور دیگه ...

اره خیلی دوستم داره...همه چیش عالیه فقط تو این مورد ضعف داره...

اینقدر دلم می خواد خودش بیاد سمتم بغلم کنه.ولی اصن تو این وادیا نیست!

نمیدونم چجوری خودمو بزنم به بیخیالی و برام مهم نباشه!