2777
2789
عنوان

بچه ها اطراف ناخنم چروک شده 😑

191 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ناخنامو ریمو کردم استون 100 درصد زدم رو پنبه بعدم با فویل پیچیدم 

حالا بخاطر استون انگشتام چروک و خشک شده از دیشب تاحالا یعنی خوب نمیشه دیگه ؟😢

تو رو خدا بگین چی بزنم 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
میشه،چند روز صبرکن

ووی جدی مرسی 😃

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کاشت زدم قبلا الان میخوام ریمو کنم

خودم کوتاه کردم 

فقط چطور ریمو کنم کامل برام میگی

الان عکس ناخنامو میزارم ک کوتاه کردم

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...
منم کاشت زدم قبلا الان میخوام ریمو کنم خودم کوتاه کردم  فقط چطور ریمو کنم کامل برام میگی الا ...

ببین استون 100 درصد بگیر پنبه فویل 

پنبه رو کلا به استون آغشته کن بعد بپیچ دور ناخنت بعد روش فویل بپیچ تا نیم ساعت .