2777
2789

ببخشید عنوان اونو نوشتم ک بیاید تو.الان ک اومدید راهنماییم کنید خاهشابدون راهنمایی نرید بیرون تروخدا😓.

شوهرم شغل ازاد داره میخاد یه شرکت بزنه که حدقل سرمایه با بازدهی زیاد برنامه ریزی کنه راهنمایی میخاد .لطفا اگ خودتون میدونید در این زمینه یا شوهراتون راهنماییم کنید.

اگه مردی💪.......  زن باش✌💖💕💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرکت احضار جن بزن☹☹

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بگو جنه کمکتون کنه

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
بچه ها نیاز ب کمکتون دارم چرا اینجوری میگید

چون دورغگویی

کسی با دروغ از کسی کمک نمیگیره

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

اوووو یجوری رفتار  میکنید انگار دزدی کرده بیچاره یکم مهربون تر باشید متاسفم براتون واقعا

گلم میتونی از مشاور کمک بگیرید بهتره به نظرم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 به عشقم رسیدم خدایا شکرت😍😍