2777
2789
عنوان

خیانت شوهر خواهر

603 بازدید | 27 پست

سلام شوهر خواهرم بهش خیانت کرده حالا خواهرم میخواد ببینه راهی هست که تو گوشی شوهرش برنامه ای نصب کنه که ببینه دوباره شوهرش با اون خانم در تماسه یا نه مثل ضبط صدا هاشون یا چیز دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دوس پسر سابقم شدیدا شکاک بود یه اپ ریخته بود تو گوشیمو هاید کرده بودش نمیدونم چه کوفتی بود و چجوری کار میکرد.

اسمش remote bot tel egram بود. هم فیلم میگرفت هم صدا ضبط میکرد هم کال لیست گوشیمو چک میکرد هم اس ام اس

لطف کرده بود تو تلگ رام و واتس و اینستامم بود :/

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بعدم اگه خواهرت قصد جدایی نداره بگو پیگیری نکنه. همین حدی که میدونه رو حلش کنه

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

به خواهرت بگو تا میتونه دلریش زیادکنه.مهربونتر باشه.

مردی که زن داره و خیانت میکنه.چون دلش سمت کسی جذب شده که از زن خودش بیشتر داره دلبری میکنه.

اگه بعد مدتی خواهرت دید فایده نداره

شوهرش گمراه شده.فقط خدا هدایتش کنه

مگر بدتر از خیانت هم تو دنیا برای یه زندگی هست خیانت یعنی اخر کار هر کس خیانت کرد نه از مغز زن میره نه شوهر در ضمن ما مردها خیلی زرنگتر از اون حرفهاییم مگر اینکه با هم بگیرن به گردنمون چیزی رو بگیریم و وقتی زن و شوهرش روشون به روی هم باز شد زن توانایی طلاق نداشت به هر دلیلی باید زن به روی خودش نیاره تا باز مرد یکم بترسه مرد خیانت کرد وزن نرفت مطمعنا از فردا با ده نفر میحرفه

امپراطور احساس