2777
2789
من خودم از شوهرم سرویس نخواستم....... جهزیه هم مختصر دادیم ..... چند تا تکه رو‌هم همسرم‌گرفت...... ...

آره منم همینطور بودم بابام گفت از پسرتون چیزی نمیخوایم نه عروسی نه طلا و هزار جور چیز های دیگه ماهم جهیزیه ساده میدیم که رسم ها برداشته شه فکر کن فقط به خاطر خدا بابام گفت عروسی که خداتومن خرجه رو نگیرن اما بعضی وقت ها میشنوم خانواده اش به شوهرم میگن جهیزیه درست نیاورده کاش یکم مردم خدارو در نذر میگرفتن

از یه جایی به بعد اگر نری خری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم میخوره ازشون. پشت در اتاق عروس و داماد میشینن،تا داماد کارو تموم کنه بیاد دستمالو بهشون بد ...

واقعا زشت من زیر بار نرفتم حالا اگر پشتم هم حرف زدند گناهش پای خودشون

آره منم همینطور بودم بابام گفت از پسرتون چیزی نمیخوایم نه عروسی نه طلا و هزار جور چیز های دیگه ماهم ...

چه جالب.....

خدا خیرتون بده......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
خدا بگم چکارشون کنه.طفلک

خب شب زفاف نیاز به آرامش داره وقتی زن و مرد پشت در نشستن ،انگار شب سلاخیه 

هنوز هم دارن عروس بیچاره باید سیر زار بزنه.

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...
چه جالب..... خدا خیرتون بده......

ممنونم خودم میخوام برای دخترم همین کار وکنم اما اول پسرمو زن میدم و نمیذارم یک تیکه بیاره پسرم باید همه لوازم ضروری رو جور کنه بعدش هم تو زندگی کم کم میخرن هرچی خواستن 

از یه جایی به بعد اگر نری خری  
واقعاااااااااا؟!

اره منم خوندم ولی خیلی کم شده انگار بیشتر تو این مقاله کا خوندم زده بود روستا سمت جنوب یا کشور عربی اینا هم انگار چنین رسمی داشتند که باعث میشه زن تا اهر عمرش لذت جنسی نداشته باشه