2777
2789
عنوان

کار در غسالخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 12214 بازدید | 78 پست
من دیگه نمیخوام بعد از طلاق ازدواج کنم . دارم دنبال یه شغل میگردم برای بعداز طلاق فکرم به غسالی افتا ...

خخخیییییلللی جوونی

بخدا الان بخاطر شرایط روحیت میگی ازدواج نمیکنم ولی خیلی جوونی چرا نباید ازدواج کنی ، میدونم حتما از شوهرت ضربه خوردی ک مخالف ازدواج شدی ولی بلخره ۱۰ سال دیگ این روزات و این حالت تموم میشه ، اون موقع میخوای چیکارکنی؟!نمیکونی ک کل زندگیت رو وقف بچت بکنی

من ۱۸ سالمه و میخوام از شوهرم جداشم ولی این دلیل براین نمیشه ک تا اخرعمرم تنها بمونم 

البته هرکس صلاح زندگیشو بهتر میدونه عزیزم...

من فقط خواهرانه گفتم

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخیییییلللی جوونی بخدا الان بخاطر شرایط روحیت میگی ازدواج نمیکنم ولی خیلی جوونی چرا نباید ازدواج ک ...

عزیزم من بچه دار میشم . کی میاد منو بگیره اخه . منم توقعی ندارم

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
عزیزم من بچه دار میشم . کی میاد منو بگیره اخه . منم توقعی ندارم

چرا نگیره مگه چته عزیز دلم 

این همه ادم طلاق گرفتن ولی بازم ازدواج کردن چی شده ؟!

دخترعمم دوماه بعد از عروسیش طلاق گرفت ، بعد ۸ سال دوباره ازدواج کرد و الان یک سال از ازدواجش میگذره

۱۰ سااال از شوهرش بزرگتره  ، دخترعمم ۳۲ سالشه شوهرش ۲۲ سالشه، انقددددد هم خوشبخته  ک نگو

یعنی از اونم وضعیتت بدتره عزیزم؟!

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
چرا نگیره مگه چته عزیز دلم  این همه ادم طلاق گرفتن ولی بازم ازدواج کردن چی شده ؟! دخترعمم دوم ...

هیچ کس از زندگی دیگران خبر نداره پس معلومم نیست توزندگی اونا چه خبره. انشالله که خوشبخت شن . مساله ایشون اینه که بچه نداره . کسی زن بچه دار رو نمیگیره مگر مشکل دارا

شغل خوبیه اگه فقط پیرها بودن منم مشکلی نداشتم ولی فکرکن جنازه ی یه بچه رو بیارن خیلی دل میخواد.... 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
اون ک گفتم تو تاپیک قبلت ک اگ کار میکین تو بیمارستان چرا تو غسال خونه دیگ دنبال کاری و اینا طولانی ...

کار نمیکنم دانشجوام و اونجا درس میخونم کار اموزی مو میگذرونم . من دارم به بعد طلاق فکزمیکنم که خرجمو از کجا دربیارم به خاطر همین فکر غسالی به سرم افتاد

کار نمیکنم دانشجوام و اونجا درس میخونم کار اموزی مو میگذرونم . من دارم به بعد طلاق فکزمیکنم که خرجمو ...

خب بعد درست مگ کار نبست برات؟؟

تو خانوادتون بد نی  تو عقد باردار شی؟؟

ببخشید میپرسم چون برای ما افتضاخه اصلا قبول نمیکنن

و خدای نکرده ب سقط فک کردی؟؟

میشه دعاهاتون رو روانه زندگیم کنین؟؟؟😗😗😍😍
خب بعد درست مگ کار نبست برات؟؟ تو خانوادتون بد نی  تو عقد باردار شی؟؟ ببخشید میپرسم چون برای ...

نه اونقدر مهم نیست قبلنا چرا ولی الان خوششون نمیاد ولی اصلا اونجور نیست که خییییلی بد بدونن و بگن سقط و اینا . اخه چه کاری؟منشی گری و فروشندگی که از توش پول درنمیاد خیاطی و گلدوزی و این هنرای زنونه رو هم بلد نیستم منم که فعلا بهم تو بیمارستان چون کاراموزم پول نمیدن تازه اگرم بدن خیلی کمه نمیدونم چی شد به فکر غسالی افتادم . یه چیز به ذهنم رسید الان درست کردن ترشی و لواشک توش پول هست ؟ برم روش فکرکنم؟

نه اونقدر مهم نیست قبلنا چرا ولی الان خوششون نمیاد ولی اصلا اونجور نیست که خییییلی بد بدونن و بگن سق ...

خواستن توانستنه

کیک پزی خیلی پول داره و البته قبلش باید کلی هرینه کنی تا یاد بگیری و وسیله بخری و اینا

حقیقت منم دنبال کار در خونم اما یکم تنبلم اما اگ اراده داشته باشی میشه

اینارو گفتم ک لت بگم کلاچ خدا نکرده طلاق چ باهم باشین دنبال کار باش

یکم عجببه شرایط شما ببخشید خیلی تعجب میکنم

الان بارداری ب فکر بچه باش ن طلاق

مشکل اصلیتون چیه

تا حالا فک کردی شاید خودتم مقصر باشی؟؟

خواستن توانستنه کیک پزی خیلی پول داره و البته قبلش باید کلی هرینه کنی تا یاد بگیری و وسیله بخری و ا ...

اره قطعا اصولا تو دعوا معمولا دو طرف مقصرن حالا ممکنه کفه ی تقصیر یه طرف سنیگین تر باشه . منم مقصرم تقصیر من اصل ازدواج من با شوهرم بود و اصرار به اون

اره قطعا اصولا تو دعوا معمولا دو طرف مقصرن حالا ممکنه کفه ی تقصیر یه طرف سنیگین تر باشه . منم مقصرم ...

شوهرت چیکارس؟؟؟

سعی کن برین سر خونه رندگیتون و ی اتلیه برین

اینجوری مث دوران عقد میمونه از هم سرد میشین

الان ک شما دیگ بچم دارین عجله واقعا لازمه

چون صبر کردن فرقی ب حالتون نداره

من خودم دوران عقد بد نبود اما خوبم نبود معمولی بود اما الان ک عروسی کردم میفهمم‌چقد تفاوت داشته