2777
2789
عنوان

به هم توهین نکنیم 🙏

206 بازدید | 26 پست

ببخشید 

ولی کار درستی نیست مثلا به کسی که از خونه اومده بیرون تو شرایط قرنطینه فحش میدن

اگه کار اون اشتباهه و دلیل موجه ای هم نداره کار کسی که توهین میکنه هم غلطه...

به بعضی مشاغل که دارن تو خونه کار میکنن توهین میشه که دارن پول مفت میگیرن درحالی که از سختی کارشون تو خونه خبر ندارن و از نزدیک ندیدن که چقد کارشون بیشتر شده مثل معلمان 

یا ی تاپیکای در مورد سریال پایتخت ... همش بهم توهین میکنن😞

یکی موافقه یکی مخالف لازمه حتما بهم فحش بدیم و همدیگرو‌ تخریب کنییم

😒

توهین به شوهر، خواهرشوهر و مادرشوهر و جاری و ... که نگم خودتون میدونین

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

باشه چون تو گفتی😐🌹

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همه چیزایی گفتی موفقم جز اون احمقای گاوی که رعایت نمیکنن (منظورم کسایی که مجبورن برن بیرون نیست)

حقشونه هرچی بهشون میگن چون رعایت نکردن اونا مساوی هست با آلوده شدن خیلی از ماها

ی عده توهین نکنن میمیرن جونم 

الان ی تاپیکی من با اسی حرف زدم ی ادم..... اومده همینطوووری ریپلای میکنه هرچی لایق خودشه میگه

عقده دارن ی عده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یاواش فرزندم😐🖐

باشه چون تو گفتی😐🌹

😅😅😅😅

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
با همه چیزایی گفتی موفقم جز اون احمقای گاوی که رعایت نمیکنن (منظورم کسایی که مجبورن برن بیرون نیست) ...

😖اونا کار اشتباهی میکنن 

ولی توهین کردن فحش دادن هم خطاست

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم