اخه خانواده شوهرم خیلی بی فرهنگ و بی ادبن نمیخام بچم شبیه اونا بشه اگه با خودم باشه و پیش کسی واینسته نمیتونن ببرنش خونشون تنهایی اگه تاپیک قبلیمو بخونید میفهمید چا نمیخام باهاشون بگرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دخترمن اینجوریه...وقتی یکی دوسالش بودوقتاییکه یه کاری داشتم میذاشتمش پیش مادرشوهرم همش بهم میگفت بروکاراتوبکن دخترت اصلافرقی نمیکنه براش توبری یانه ولی الان که داره چهارسالشه میشه اینقدوابستمه بدون من آب نمیخوره😐
فقط بچه رو خوب تربیت کن اگر وابسته بشه بعدا دردسر خودت میشه دوست عزیز وقتی خوب بار بیاد هیچکس نمیت ...
الان که کوچیکه و شیر میخوره میبرنش پایین چه برسه به اینکه بزرگ تر شه دیگه نمیزارن پیشم بمونه که تربیتش کنم شبا همش کابوس میببنم..یه شب بردنش پایین درم قفل کردن که من نرم😶اخه هر وقت میبرنش خودمم میرم که اذیتش نکنن یه با نرفتم میخاستن اب قند بهش بدن چون گشنش بود واسه اینکه نیارنش پیشم
الان که کوچیکه و شیر میخوره میبرنش پایین چه برسه به اینکه بزرگ تر شه دیگه نمیزارن پیشم بمونه که تربی ...
من از تجربه گفتم، هرطور راحتی
فقط یه سوال! مگه اونا دشمنش هستن که می ترسی اذیتش کنن!؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹