2777
2789
عنوان

چطوری بچمو به خودم وابسته کنم

254 بازدید | 14 پست

اخه خانواده شوهرم خیلی بی فرهنگ و بی ادبن نمیخام بچم شبیه اونا بشه اگه با خودم باشه و پیش کسی واینسته نمیتونن ببرنش خونشون تنهایی اگه تاپیک قبلیمو بخونید میفهمید چا نمیخام باهاشون بگرده

خدایا نجاتم بده از غول زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بچه رو خوب تربیت کن

اگر وابسته بشه بعدا دردسر خودت میشه دوست عزیز

وقتی خوب بار بیاد هیچکس نمیتونه عوضش کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
باهاش خیلی بازی کن عادتش بده فقط بغل خودت باشه من ک میخام اینقد تلاش کنم ک فقط ب خودم بچسبه،😐

دقیقا. همش باهاش بازی میکنم و بغلش میکنم ینی جواب میده

دخترمن اینجوریه...وقتی یکی دوسالش بودوقتاییکه یه کاری داشتم میذاشتمش پیش مادرشوهرم همش بهم میگفت بروکاراتوبکن دخترت اصلافرقی نمیکنه براش توبری یانه ولی الان که داره چهارسالشه میشه اینقدوابستمه بدون من آب نمیخوره😐

فقط خدا
فقط بچه رو خوب تربیت کن اگر وابسته بشه بعدا دردسر خودت میشه دوست عزیز وقتی خوب بار بیاد هیچکس نمیت ...

الان که کوچیکه و شیر میخوره میبرنش پایین چه برسه به اینکه بزرگ تر شه دیگه نمیزارن پیشم بمونه که تربیتش کنم شبا همش کابوس میببنم..یه شب بردنش پایین درم قفل کردن که من نرم😶اخه هر وقت میبرنش خودمم میرم که اذیتش نکنن یه با نرفتم میخاستن اب قند بهش بدن چون گشنش بود واسه اینکه نیارنش پیشم

الان که کوچیکه و شیر میخوره میبرنش پایین چه برسه به اینکه بزرگ تر شه دیگه نمیزارن پیشم بمونه که تربی ...

من از تجربه گفتم، هرطور راحتی 

فقط یه سوال! مگه اونا دشمنش هستن که می ترسی اذیتش کنن!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من از تجربه گفتم، هرطور راحتی  فقط یه سوال! مگه اونا دشمنش هستن که می ترسی اذیتش کنن!؟

تاپیک قبلی گفتم.پوشکشو میاره پایین نگاش میکنه قربون صدقه اش میشه عمه و عموش هم همش فوشای زشت بهش میگن.بی ادبن

شبیه خواهرشوهرا حرف میزنیااا شیطون😜😂😂

واقعیت که دوست و خواهرشوهر نداره عزیزم

تاپیک قبلی گفتم.پوشکشو میاره پایین نگاش میکنه قربون صدقه اش میشه عمه و عموش هم همش فوشای زشت بهش میگ ...

چقدر سخت

خدا کمکت کنه خوب تربیتش کنی