2777
2789

سلام 

به مشكل خوردم من زندگيمو دوست دارم ولي اون ميگه ميخواد ادامه نده ٥ شنبه ميخواد باپدر ومادرش بياد صحبت كنيم ميگه توافق كنيم من چي بگم توررخدا كمك كنيد من تو شوك هستم چرا همه چي بهم خورده 

٣ روز نيومده خونه اون دست رو من بلند كرده😭😭

راجع به مهريه ام چي بگم؟  چي بگم واسه اين چندروز كه نبود بچه نداريم 

كمكم كنيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جای توبودم طلاق میگرفتم منم زندگیم همینطوریه همین الان باکلی دعوا و کتک کاری و فحش رفت بیرون حیف بچه دارم وگرنه خودم میرفتم درخواست طلاق میدادم مهریه رو هم تف میکردم روصورتش

چند وقته مزدوجید و توی این مدت چقدر دعوا داشتید .  ؟  وتوی دعواهاتون  کدوماتون سکوت م ...

٤ سال 

اون تو دعواها خيلي عصبي ميشد و بدترين فحش و ناسزاهارو بهم ميگفت بقرآن باز موندم 

من عاشقش بودم اسنش همش رو زبونم بودم بجاي اينكه كسيرو صدا كنم اسم اون ميومد رو زبونم

چطوري از حقم دفاع كنم  پدرومادرم هم گفتم بيان😭😭😭😭

نمیدونم.باید سرو زبون داشته باشی.ببین بحث به کجا میره.اول صبر کن اونا بگن و شما جواب بدی.اینجوری میتونی مدیریت کنی.بعدم سعی کن امار ندی از تصمیمات.بذار یه جور غافلگیری براشون پیش بیاد تا یه کمم ادب بشن

من همین یه دونه ام!
چند وقته مزدوجید و توی این مدت چقدر دعوا داشتید .  ؟  وتوی دعواهاتون  کدوماتون سکوت م ...

مهزيه ٥٠١ هست ولي بقرآن من هيچي از مهريه تواينروزا بهش نگفتم 

ميگه من يه ماشين دارم فقط و ٣٠ تومن پيش خونه خودش برام اينارو ميفرسته

توی ۴ سال چند بار تقریبی دعوا کردید .ماهی ۵ بار بوده ؟ 

هرماه نبود 

٢ ماه يباري يا اصلاً ٣ ماه يبار

بخدا اسفندماه براش ٢ تاجشن و كيك گرفتم روزمهندس و روز مرد😭😭😭😭