2777
2789
عنوان

خانوما تموم تنم میلرزه 😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 11393 بازدید | 211 پست
ای جووونم عزیزم چرا پس مگه قبل ازدواجت نمیدونستی؟ولی انصافا سخته اینطوری خیلی کامل درکت میکنم

نه هیچی نمیدونستم خیلی اعصابم خرابه

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم میدونم خیلی سخته ولی خوب باید الان فقط ب فکر زندگیت باشی زندگی الانت با همسرت

اوهوم حوصله هیچی ندارم دیگه حتی سایت

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

سلام عزیزم دلم برات تنگ شدع 

کجایی چه خبلا

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
سلام عزیزم دلم برات تنگ شدع  کجایی چه خبلا

سلام گلم زیاد نمیام سایت حوصله هیچی ندارم

سلام گلم زیاد نمیام سایت حوصله هیچی ندارم

اوا چرا عزیزم چطور شدی؟؟!!!؟؟؟؟!!؟؟؟؟

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
تاپیک اخرمو بخون

اوا عزیزم

خدا کمکش کنع

خیلی کمک کرد تا شما برگردی

تاپیک اخرمو بخون

ان شالله بر می گردع

نگران نباش

خیلی جیجلهه

خدا هواشو داره

ان شالله بر می گردع نگران نباش خیلی جیجلهه خدا هواشو داره

همین تاپیکی ک توش هستیم بخون

بچها دقت کردین اسی اصن قسم نخورد ک راسته دروغ ساختگی نیس دروقتی ک دید بچها همش میگن ساختگیه دروغه... ...

اوکی