2777
2789
عنوان

مادرا بیان یک لحظه

136 بازدید | 29 پست

چ چیزی ب خوریم که مقوی و یا قرصی که بشه تخمدان هارو فعلا کرد بشه بچه دار شد خیلی ناراحتم الان چند ماهه تو اقدامم اما نمیشه دکترم رفتم میگه چیزیت نیس متفورمین داد بهم اما باز هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه سال نشه طبیعیه ها؟ مخصوصا بارداری اول

من دو ماهه عروسی کردم. این ماه پریود شدم باز. نگرانم خیلی. خواهر و زن داداشام همه همون ماه اول باردار شدن

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
من دو ماهه عروسی کردم. این ماه پریود شدم باز. نگرانم خیلی. خواهر و زن داداشام همه همون ماه اول باردا ...

وا بده بابا :/ دوماه؟؟؟ میگم ک دکترا میگن تا یک ساااال طبیعیه! بدن بابدن فرق داره گلم .استرس نگیر استرس بدتر جلوگیری میکنه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
فقط وفقط عسل وسیاه دانه یک ماه بخورماه بعدبارداری

تو پریودی هم میشه خورد؟ ضرر نداره؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
من دو ماهه عروسی کردم. این ماه پریود شدم باز. نگرانم خیلی. خواهر و زن داداشام همه همون ماه اول باردا ...

من بعد عروسی رفتم چکاب کامل بهم گفت تنبلی تخمدان داری سر بچه اولم میگف شاید اصلا بچه دار نشی جلوگیری نکن بهم متفورمین داد همون اولین ماه شدم  اما برا دومی هر کاری میکنم نمیشه

وا بده بابا :/ دوماه؟؟؟ میگم ک دکترا میگن تا یک ساااال طبیعیه! بدن بابدن فرق داره گلم .استرس نگیر اس ...

آخه 32 سالمه. برا همین ببشتر نگرانم