2789

بچه ها امروز مشخص شد جفتشون کرونا دارن 

اولش گفتن سرماخوردگی سادس منم موندم خونشون و ازشون مراقبت کردم ولی امروز چون بهتر نشدن بردیم باز دکتر دکتر گفت کرونا دارن

ترو خدا برای سلامتیشون صلوات بفرستین

این بنده خدا ها اصلا بیرون هم نرفتن

برای منو شوهرم و بچمم دعا کنید ک ما مبتلا نشیم

خیلی خیلی نگرانم

وای عزیزم چقد بد😔😔

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میشن انشالله

زندایی و خاله ی شوهرخواهر منم گرفتن ریه هاشون درگیر شده بود خوب شدن

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧
عزیزم الهی که سلامتی شون و بدست بیارن. علایمشون چیا است.حالشون چطوره

اولش بدن درد شدید و گلو درد داشتن

بابام یکم سرفه می‌کرد که قطع شده 

ولی مامانم به شششدت از دیشب سرفه می‌کرد به حدی ک کبود میشد

شماهم برید تست بدین زودتر وضعتون معلوم شه 

انشالا خوب میشن نگران نباش کی اومد پیششون بهشون داد  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ان شالله ک خوب شن ولی یه نکته بگم همش که به بیرون رفتن نیس الان من دوستم خودشو قرنطینه کرده ولی خودش میگفت حواسش به ضدعفونی بعضی چیزا که از بیرون میگرفته نبوده.گاهی با یه اشتباه کوچیک درگیر میشی.

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

شروع کن ابجوشه و عسل و لیمو ترش بخور.پیاز با نمک خالی خالی بخور.ابجوشه عسل و سیر رنده شده و لیمو ترش با میخک قاطی کن بخورید به مامانت اینا هم بده.پرتقال زیاد بخورید.عسل و سیاهدانه آسیاب شده رو صبحا ناشتا بخورید